Websites & Internet Marketing
 

Goedkope website laten maken? Ik kan je helpen!

Goedkope website laten makenGoedkope website laten maken: Heb je niet veel budget beschikbaar, maar wil je toch een goede (goedkope) website laten maken, dan kan ik je helpen! Het ligt er uiteraard wel aan wat je exact verwacht van ‘een goedkope website laten maken’…

Zelf een goedkope website bouwen?
Als je budget onder de 450,- ligt, dan kun je het beste zelf aan de slag gaan. Via nl.wordpress.com, nl.wix.com of www.weebly.com kun je binnen dit budget eenvoudig slagen. Maar je zal dan veel (tot alles) zelfstandig moeten uitvoeren.

Een goedkope website laten maken
heb je een budget boven de 650,- beschikbaar, dan is mogelijk om een goedkope website te laten maken, maar het is belangrijk om te begrijpen dat de prijs vaak weerspiegelt wat u krijgt. Een goedkope website kan bijvoorbeeld beperkt zijn in functies, ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Als u een professionele website wilt die aan uw behoeften voldoet, is het beter om te investeren in een ervaren en betrouwbaar webdesignbureau.

Hier zijn enkele opties om een goedkope website te laten maken:

 1. Gebruik een gratis Template/Thema: Er zijn veel websitebouwers zoals WordPress die gratis of goedkope website sjablonen bieden. Deze sjablonen zijn eenvoudig aan te passen en te gebruiken, maar de functionaliteit kan beperkt zijn. Bovendien kan je website er hetzelfde uitzien als andere websites die dezelfde sjabloon gebruiken.
 2. Freelance webdesigners: Je kunt ook een freelance webdesigner inhuren (zoal mij 😉 ) om een goedkope website te maken. Freelancers werken vaak tegen lagere tarieven dan webdesignbureaus, maar de kwaliteit van hun werk kan variëren. Het is belangrijk om referenties te vragen en hun portfolio te bekijken voordat u besluit met hen samen te werken.
 3. Offshore outsourcing: Een andere optie is om te zoeken naar een offshore bedrijf dat webdesignservices aanbiedt. Offshore bedrijven kunnen soms tegen lagere tarieven werken dan lokale webdesignbureaus. Houd er echter rekening mee dat er risico’s zijn verbonden aan offshore outsourcing, zoals taalbarrières, verschillen in tijdzones en kwaliteitsproblemen.

Onthoud dat het kiezen van een goedkope optie niet altijd de beste optie is. Het is belangrijk om te overwegen wat u nodig heeft voor uw website en wat uw doelstellingen zijn. Investeer in een professionele website die uw merk op de juiste manier weergeeft en uw bezoekers een goede ervaring biedt.

Heb je meer website wensen dan de bovenstaande (basis) systemen kunnen bieden? Of wil je toch hulp bij het ontwikkelen en vormgeven van jouw nieuwe website? En heb je iets meer budget beschikbaar, dan kunnen we samen een nieuwe ‘eigen’ web-omgeving (WordPress) en website gaan bouwen.

Er zijn veel mooie ontwerpen te koop (templates) waardoor er veel bespaard kan worden op de ontwerpkosten. Tegen een lage investering kun je hierdoor een mooie professionele website laten ontwikkelen. Als je zelf de foto’s en de teksten aanlevert, dan is er met een budget tussen de 695,- en 995,- heel veel mogelijk!

Wat kost een een nieuwe website?
De kosten van het laten maken van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type website, de omvang en complexiteit van de functies die nodig zijn, de ervaring en expertise van de ontwikkelaar, en het land of de regio waarin de ontwikkelaar zich bevindt.

Een eenvoudige website met basisfuncties, zoals een paar pagina’s met tekst en afbeeldingen, kan worden gemaakt voor enkele honderden tot enkele duizenden euro’s, afhankelijk van de ontwikkelaar en de regio. Voor complexere websites met meer functies, zoals e-commerce, gebruikersregistratie en -beheer, databases enzovoort, kunnen de kosten oplopen tot duizenden of zelfs tienduizenden euro’s.

Het is belangrijk om te onthouden dat het laten maken van een website een investering is en dat de kosten afhangen van wat je nodig hebt en wat je bereid bent te betalen. Het is aan te raden om verschillende offertes aan te vragen en te vergelijken voordat je een ontwikkelaar kiest.

Wil je exact weten wat in jouw geval een nieuwe website kost? Stuur mij dan een e-mail met jouw wensen toe. Ik maak dan een vrijblijvend voorstel voor de bouw en de aanvullende diensten.

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:


  Tjeerd Engel

  WordPress Websites –  SEO  – en Online marketing


  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

  Website Parketboerderij VBN Website IWF Holland
  www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
  Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
  www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Goedkope website laten maken?
  Een goedkope website laten maken, die ook professioneel is? Kies dan voor een WordPress website met een van de 4400 basis of premium WordPress templates. Een mooie en goedkope oplossing voor een professionele website!

  Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Lekker betaalbaar 🙂
  • Keuze uit 4400 Free WordPress templates
  • Keuze uit 1100 Premium (betaalde) WordPress templates
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

  Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

   Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing voor goedkope website laten maken

  × Kan ik je helpen?