Websites & Internet Marketing
 

Infographic over bloggen – Start je eigen weblog

Ik vond 2 interessante infographics over ‘het starten met bloggen’ via een eigen weblog. Altijd handig als je wat hulp zoekt.

Ook is inspiratie over een goed onderwerp ‘voor een blogbericht niet altijd voor handen… de 2e infographic  toont een lange lijst met mogelijke te schrijven blog items.

1 Het starten van een eigen weblog :

 

Bloggen op je weblog

2: De ultieme lijst met ideeën voor blog onderwerpen:

 

Inspiratie voor bloggen

 

Author: Tjeerd Engel

Iets over mezelf Websites Surfen is mijn grote passie! Niet alleen op het web, maar ook op het water. Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun website en online communicatiemiddelen. Mijn 17 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe websites, het verbeteren van bestaande websites, zoekmachine optimalisatie (SEO), hulp bij social media en e-mailmarketing. Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij online media ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe of wat de investering zal zijn? Stuur mij dan een e-mail. Tjeerd Engel 06-119 52 361 info@tjeerdengel.nl https://www.tjeerdengel.nl
× Kan ik je helpen?