Is jouw website wel mobiel vriendelijk? Test het hier!

Test hier of jouw website wel mobiel vriendelijk?

Is jouw website wel mobilevriendelijk? Sinds 21 april 2015 beloond Google mobiel vriendelijke website met een hoger ranking in de Google-zoekresultaten (t.o.v. website die nog niet mobiel vriendelijk zijn. Het verrast mij dat ik nog vaak websites tegen die nog niet voldoen aan de ‘mobiel vriendelijke’ richtlijnen van Google…

Voldoet jouw website aan de mobilevriendelijke richtlijnen van Google? Test of jouw website wel mobiel vriendelijk is via de onderstaande test:

Website mobiel vriendelijk? Doe de Google mobile vriendelijke test!

  • Is jouw website mobiel vriendelijk?
  • Laad snelheid mobile versie (volgens de Google richtlijnen).
  • Laadsnelheid desktop versie (volgens de Google richtlijnen).
  • Hoe veilig is jouw website?
  • Is er een verbetering in Zoekmachine Optimalisatie (SEO) mogelijk?

Vul de onderstaande gegevens in en je site wordt gratis getest:We surfen steeds meer via tablets en smartphones. De helft van het bezoek aan websites loopt tegenwoordig zelfs al via deze mobiele apparaten.

Voor een optimale vindbaarheid in Google is het dus belangrijk om aan de ‘Mobiel vriendelijke’ richtlijnen van Google te voldoen.

Denk jij meer uit jouw website of internet marketing te kunnen halen? Of vind jij online media maar ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe en wat de investering zal zijn? Stuur mij dan een e-mail.

website mobiel vriendelijk

 

Website mobiel vriendelijk