Websites & Internet Marketing
 

Lanceer je website naar beter resultaat!

Zoekmachine Optimalisatie FrieslandWil je jouw huidige website verbeteren, maar weet je niet goed hoe? Zoek je hulp of ondersteuning of heb je behoefte aan online ideeën en inspiratie? Ik kan met je meedenken en je daarin verder helpen.

Tips en advies
Vaak zijn er door wat tips, adviezen of kleine aanpassingen bij een bestaande website al grote verbeteringen te realiseren. Soms alleen door de website beter te optimaliseren voor het resultaat in Google. Maar ook kleine grafische aanpassingen binnen een bestaande website kunnen het online rendement van de website enorm verhogen.

Om te groeien in online resultaat zijn verschillende werkwijzen mogelijk. Door effectief onderhoud aan de huidige website of een kleine ‘verbouwing’ is in de meeste gevallen al een mooie groei te realiseren. Maar soms is het opnieuw opzetten van de website de beste optie om een grote groei in te creëren.

Ben je benieuwd wat er voor jou mogelijk is qua website en SEO verbeteringen?  Vul dan het onderstaande vragenformulier in. Ik ga jouw website dan zorgvuldig bekijken en stuur je vrijblijvend een voorstel retour.

Tjeerd Engel

Lanceer je website

  1: Wat is de domeinnaam van jouw website?

  2: Wat is het (hoofd)doel van jouw website?

  Mijn website is bedoeld om bezoekers te informeren over mijn producten en/of dienstenMijn website is bedoeld om klanten/leads te wervenMijn website is bedoeld om online producten te verkopenAnders (schrijf bij punt 15 een uitleg/toelichting)

  3: Op welke doelgroep en afzetgebied richt jij je?

  4: Zijn er veel of weinig concurrenten binnen jouw markt/regio actief?

  Er zijn veel concurrenten binnen mijn markt actiefEr zijn een aantal concurrenten binnen mijn markt actiefEr zijn weinig concurrenten binnen mijn markt actiefEr zijn geen concurrenten binnen mijn markt actief

  5: Is het belangrijk dat deze website ook scoort op belangrijke tref-/zoekwoorden binnen het zoeksysteem van Google?

  JaNee

  6: Wat zijn voor jou de 3 tot 5 belangrijkste zoekwoorden of zoekwoordencombinaties om met jouw site te scoren binnen Google?

  1:
  2:
  3:
  2:
  3:

  7 Gebruik je een statistiekenpakket achter deze site? (b.v. Google Analytics)

  JaNee

  8: Denk je dat er nog meer (en gerichte) bezoekers naar de website zijn te trekken?

  JaNee

  9: Welke online middelen worden er nog meer ingezet naast de website?

  FacebookTwitterAndere sociale netwerkenE-mailmarketingGoogle AdWordsAndere (online) media

  10: Ben je tevreden over het huidige foto's en het andere beeldmateriaal binnen jouw website?

  JaDeelsNee

  11: Welke marketingtechnieken pas je bewust toe binnen jouw website en online marketing technieken?

  GeenZoekmachinemarketing (SEO)Social MediamarketingNeuromarketingE-mailmarketingAnders

  12: Welke onderdelen vind je het meest lastig om zelf uit te voeren?

  Het bedenken van succesvolle online acties of campagnesHet vormgeven van de websiteFotografie en ander beeldmateriaalHet schrijven van webtekstenHet uitvoeren van technische aspecten of onderhoudVoldoende bezoekers trekken naar de siteHet doorvoeren van wijzigingen op de siteHet opzetten en uitvoeren van internetmarketingHet toepassen van zoekmachine-optimalisatie (SEO)Het verbreden van mijn eigen online kennis en vaardigheden

  13: Hoeveel aanvragen/leads ontvang je nu gemiddeld per maand via de website?

  14: Ben je tevreden over het huidige onlineresultaat van jouw website (de online opbrengst ofwel de conversie)?

  Ik ben helemaal tevreden over het huidige online resultaatIk ben deels tevreden over het online resultaatIk ben ontevreden over over het huidige online resultaat

  15: Heb je nog aanvullende informatie over jouw huidige website of online aanpak, of wil je toelichten wat je zelf lastig vindt om uit te voeren? Dit kan dan in het onderstaande invoerveld

  Jouw naam

  Jouw email

  × Kan ik je helpen?