Websites & Internet Marketing
 

Website ontwerper in Friesland

Website ontwerper in Friesland

Ik zie dat je op zoek bent naar een website ontwerper in Friesland? Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: Website ontwerper in Friesland (of iets soortgelijks) Leuk dat je mij zo hebt gevonden via Google! Zo zie je maar Google is de 1e stap in het vinden wat je zoekt op het web (en dat is naast het bouwen van websites nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optuigen van een nieuwe website en de Internet marketing daar om heen. Spreekt dit je aan, stuur mij dan een e-mailtje met jouw wensen en ideeën. Ik maak dan een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen of dit goed bij je past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een lijstje toegestuurd met een korte omschrijving van het project en waar de site aan moet voldoen. Maar een persoonlijk gesprek kan ook altijd. Ik woon zelf in Ruigahuizen (nabij Balk), een persoonlijke afspraak is nooit een probleem. Uit deze informatie moet duidelijk worden wat de opdracht concreet inhoudt. Wat je wil je met de nieuwe site, hoe groot (of klein) is het project, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste (online) bereiken.

Vanuit die informatie maak ik vrijblijvend een offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de bouw van de nieuwe website, de hosting (huur van computerruimte) en de domeinregistratie. Deze 3 onderdelen zijn altijd noodzakelijk bij het voeren van een eigen website. Aanvullend kun je kiezen voor het schrijven van webteksten, fotografie of andere online diensten. Maar deze onderdelen kun je ook zelf aanleveren / uitvoeren. Dat scheelt dan weer een stukje in de kosten.

De bouw van de nieuwe website
Als de offerte door jou goedgekeurd gaan we aan de slag met de bouw. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e online voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Themas. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die deels grafisch zijn aan te passen op de huisstijl en wensen van de klant. Dit houdt de investering laag t.o.v. een ‘Custom Design‘ (een ontwerp op maat). Dit komt doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte templates. Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld) tijdens de ‘vormgeef fase’. Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) eindproduct dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/theme, lees dan dit blog van mij even door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject
Als de nieuwe website online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op Website ontwerper in Friesland). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plug-ins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website VBN Parket Website IWF Holland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website ontwerper in Friesland Website ontwerper in Friesland
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Website ontwerper in Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Website ontwerper in Friesland

× Kan ik je helpen?