Websites & Internet Marketing
 

WordPress Website Langweer | Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing

Wordpress Website LangweerIk zie dat je op zoek bent naar een webdesigner in de regio Langweer. Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: WordPress website Langweer Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot het succes met jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optuigen van een nieuwe website en de Internet marketing daar om heen. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

WordPress is een open source content management systeem (CMS) waarmee je op een eenvoudige manier websites, blogs en andere online content kunt maken en beheren. WordPress is opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire CMS-platforms ter wereld. Het wordt gebruikt door miljoenen mensen en bedrijven over de hele wereld om hun online aanwezigheid te beheren en te verbeteren.

In dit artikel zullen we de voordelen en functionaliteiten van WordPress bespreken, evenals enkele van de belangrijkste redenen waarom het een populaire keuze is voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Voordelen van WordPress

 1. Eenvoudig in gebruik: WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk platform dat geschikt is voor beginners. Het heeft een eenvoudige en intuïtieve interface waarmee je gemakkelijk content kunt publiceren, bewerken en beheren.
 2. Flexibiliteit: WordPress is zeer flexibel en kan worden gebruikt voor het maken van allerlei soorten websites, van eenvoudige blogs tot complexe webwinkels en bedrijfswebsites.
 3. Aanpasbaarheid: WordPress is zeer aanpasbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw website. Er zijn duizenden gratis en betaalde thema’s en plugins beschikbaar die je kunt gebruiken om de look en feel van jouw website aan te passen.
 4. SEO-vriendelijk: WordPress is een van de meest SEO-vriendelijke platforms die beschikbaar zijn. Het biedt tal van tools en functies om je te helpen bij het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, waaronder aangepaste permalinks, sitemaps en integratie met Google Analytics.
 5. Veiligheid: WordPress wordt voortdurend bijgewerkt en onderhouden door een grote gemeenschap van ontwikkelaars. Het platform heeft een goede reputatie op het gebied van beveiliging en er zijn tal van plugins beschikbaar om de beveiliging van jouw website verder te verbeteren.
 6. Kostenbesparend: WordPress is gratis te downloaden en te gebruiken, wat betekent dat je geen kosten hoeft te maken voor de software. Er zijn wel kosten verbonden aan het gebruik van betaalde thema’s en plugins, maar deze zijn over het algemeen redelijk geprijsd.

.

Het voortraject – WordPress Website Langweer 

Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Langweer is voor mij dichtbij. Ik woon in Ruigahuizen (nabij Balk), een persoonlijke afspraak is nooit een probleem. Uit deze informatie moet duidelijk worden wat de opdracht inhoudt. Wat je wilt, hoe groot (of klein) is het project, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste (online) benaderen.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Die 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

De bouw van de nieuwe website – WordPress Website Langweer 

Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Templates. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die deels grafisch zijn aan te passen. Dit houdt de investering laag t.o.v. een ‘Custom Design’ (ontwerp op maat). Dit komt doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte templates. Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld) in de vormgeef fase. Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) product dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/theme, lees dan dit blog van mij even door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject – WordPress Website Langweer 
Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op ‘WordPress Website Langweer’). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plug-ins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website VBN Parket Website IWF Holland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Wordpress Website Langweer Wordpress Website Langweer
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc(responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

WordPress Website Langweer nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en WordPress Website Langweer

× Kan ik je helpen?