Websites & Internet Marketing
 

SEO Specialist Lemmer

SEO specialist lemmerJe zocht waarschijnlijk in Google op ‘SEO specialist lemmer‘ of iets soortgelijks… Ben je op zoek naar een SEO specialist in de regio Lemmer? Die jou kan helpen met het doorvoeren van effectieve zoekmachine optimalisatie binnen jouw bestaande website? Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar, Google is de 1e stap tot het succes van een goede website (en SEO is ook net een van mijn ‘Stokpaardjes’ : ) Je bent hier dus op de juiste plek!

 

SEO voor Lemmer en omstreken

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat verwijst naar het proces van het optimaliseren van een website of online inhoud om de zichtbaarheid en ranking in zoekresultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s) te verbeteren. Het doel van SEO is om de hoeveelheid organisch verkeer naar een website te vergroten door ervoor te zorgen dat de website zo relevant en nuttig mogelijk is voor zoekmachines en gebruikers.

Een SEO-specialist is een professional die zich richt op het verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie van een website. Dit omvat verschillende aspecten, zoals technische SEO, on-page SEO en off-page SEO. Hieronder worden de belangrijkste taken van een SEO-specialist uitgelegd.

 1. Keywordonderzoek en analyse

Een van de belangrijkste taken van een SEO-specialist is het uitvoeren van keywordonderzoek en -analyse. Dit houdt in dat ze zoeken naar relevante zoekwoorden en zoektermen die potentiële klanten kunnen gebruiken om de website te vinden. Het is belangrijk om te begrijpen hoe mensen zoeken naar informatie en hoe zoekmachines werken, zodat de juiste zoekwoorden kunnen worden gebruikt om hoger te rangschikken in de zoekresultaten.

 1. Technische SEO

Technische SEO omvat de technische aspecten van een website, zoals de structuur, het ontwerp, de laadtijd en de mobiele vriendelijkheid. Een SEO-specialist zal technische problemen identificeren die de prestaties van de website kunnen belemmeren en deze oplossen. Dit omvat onder andere het optimaliseren van de website structuur, het optimaliseren van de laadtijd en het zorgen dat de website mobielvriendelijk is.

 1. On-page SEO

On-page SEO omvat het optimaliseren van de inhoud en structuur van een websitepagina. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden en zoektermen in de titels, koppen, tekst en afbeeldingen van een pagina. Een SEO-specialist zal ook werken aan het verbeteren van de gebruikerservaring van de pagina, door het optimaliseren van de inhoud en het gebruik van interne links.

 1. Content creatie en optimalisatie

Een SEO-specialist zal zich richten op het creëren van kwalitatieve inhoud voor een website. Dit omvat het schrijven van pagina’s, blogs en artikelen die relevant zijn voor het bedrijf en de doelgroep. Het is belangrijk dat de inhoud relevant en nuttig is voor de bezoekers van de website, en dat het voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines.

 1. Link building

Link building is een belangrijk onderdeel van off-page SEO. Dit omvat het verkrijgen van kwalitatieve externe links van andere websites naar de eigen website. Een SEO-specialist zal zich richten op het identificeren van relevante websites om links te verkrijgen en deze links te verkrijgen. Het is belangrijk dat de verkregen links van hoge kwaliteit zijn en afkomstig zijn van relevante websites.

 1. Analyse en rapportage

Een SEO-specialist zal regelmatig de prestaties van de website analyseren en rapporteren. Dit omvat het bijhouden van de rangschikking in zoekmachines, het analyseren van het verkeer en het bijhouden van conversies. Door deze gegevens te analyseren, kan de SEO-specialist de prestaties van de website bijhouden en verbeteringen aanbrengen waar nodig.

 1. Concurrerende analyse

Een SEO-specialist voert regelmatig concurrerende analyses uit om de prestaties van concurrenten te begrijpen en hun eigen strategieën te verbeteren. Dit omvat het analyseren van de zoekwoorden die de concurrenten gebruiken en hoe ze deze gebruiken in hun inhoud, titels, meta-beschrijvingen en URLs. Het is belangrijk om te begrijpen welke zoekwoorden de concurrenten richten om te kunnen bepalen welke zoekwoorden ze moeten targeten.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO is belangrijk voor bedrijven om verschillende redenen:

 1. Verhoogde zichtbaarheid en vindbaarheid: Met SEO kan een bedrijf de positie van zijn website in de zoekresultaten van zoekmachines verbeteren. Dit kan resulteren in meer zichtbaarheid en vindbaarheid voor potentiële klanten die op zoek zijn naar de producten of diensten van het bedrijf.
 2. Betere gebruikerservaring: Door middel van SEO kan de gebruikerservaring van de website worden verbeterd. Dit omvat het verbeteren van de laadtijd van de website, het optimaliseren van de navigatie en het zorgen voor hoogwaardige, relevante en informatieve inhoud.
 3. Hogere kwaliteit leads en conversies: SEO richt zich op het aantrekken van relevante en geïnteresseerde bezoekers naar de website van een bedrijf. Dit kan leiden tot hogere kwaliteit leads en conversies, omdat de bezoekers al geïnteresseerd zijn in de producten of diensten van het bedrijf.
 4. Kostenbesparing: SEO is een kosteneffectieve manier om de online aanwezigheid van een bedrijf te verbeteren in vergelijking met andere vormen van digitale marketing, zoals betaalde advertenties.
 5. Concurrentievoordeel: Met SEO kan een bedrijf een concurrentievoordeel behalen door hoger te scoren dan concurrenten in de zoekresultaten en zo meer zichtbaarheid en aandacht te krijgen van potentiële klanten.

 

Een hogere score in Google levert veel op! De 1e 3 ‘organische’ zoekresultaten in Google nemen al 60% van alle clicks voor hun rekening. Daarom is SEO zo belangrijk voor een website. Daarmee trek je geïnteresseerde bezoekers richting je website om ze vervolgens te converteren tot klant.

Kortom, SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en kan helpen om de zichtbaarheid, vindbaarheid en geloofwaardigheid van uw bedrijf te vergroten. Het kan een kosteneffectieve en meetbare manier zijn om meer leads en omzet te genereren.

Bekijk de informatie en de klikpercentages in deze visual, de 1e 3 plekken nemen al 61% van de clicks voor hun rekening:

SEO specialist lemmer

Is jouw huidige website ‘Google-Proof’? Doe de test!

Vul de onderstaande gegevens in en je site wordt gratis getest op:

 • Is er een verbetering in Zoekmachine Optimalisatie (SEO) bij jou mogelijk?
 • Laadsnelheid desktop versie (volgens de laatste Google SEO richtlijnen).
 • Laadsnelheid mobile versie (volgens de laatste Google SEO richtlijnen).
 • Is jouw website mobiel vriendelijk?
 • Hoe veilig is jouw website?
 • Zijn er verder nog verbeteringen door te voeren binnen de bestaande site?

SEO specialist lemmer


   

   

  Wie ben ik?

  Ik ben Tjeerd Engel. Door mijn brede kennis en 22 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en SEO technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google, tegen een betaalbaar tarief.

  SEO artikelen

  Artikelen die ik heb geschreven m.b.t. SEO specialist lemmer:

  SEO specialist lemmer e.o. Zoekmachine Optimalisatie

  Zoek je een specialist in SEO in Lemmer e.o? Een betaalbare ZZP-er die je kan helpen met jouw SEO? Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en (SEO) aanpak bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

  Tjeerd Engel
  o.a. Gespecialiseerd in SEO voor Lemmer e.o.

  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

  SEO specialist lemmer SEO specialist lemmer
  www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
  Website WWYS Zoekmachine Optimalisate
  www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Benieuwd wat ik voor jouw SEO kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte voor jou:

   Jouw naam:

   Jouw e-mailadres:

   Jouw huidige webadres (als die er is):

   Wat wil je:

   OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

   Waar zoek je hulp voor:

   Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

   Omschrijf je vraag/hulpvraag:

   Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing – SEO specialist lemmer

   Andere interessante links:

   × Kan ik je helpen?