Websites & Internet Marketing
 

Webdesign Lemmer

Webdesign LemmerWebdesign Lemmer zocht je in Google? Ben je op zoek naar een bedrijf in de regio van Lemmer dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website (of het verbeteren van je bestaande site)?

Leuk dat je mij zo gevonden hebt via Google! Zo zie je maar… Google is belangrijk bij de 1e stap in het vinden van diensten op het web en SEO (hoog scoren in Google). SEO is nu net een van mijn ‘Stokpaardjes’ :).

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Sluit dat goed aan op jouw ideeën en wensen, stuur mij dan een e-mailtje met een korte omschrijving van jouw project. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen of dit goed bij jou past.

Het voortraject webdesign Lemmer
Meestal krijg ik een lijstje met wensen rond de website toegezonden via de e-mail. Maar een persoonlijk gesprek kan ook. Ik woon dichtbij Lemmer, dus dat is nooit een probleem. Beide is mogelijk. Als het maar duidelijk wordt wat jouw opdracht inhoudt. Wat je precies wilt met jouw site, wie is je doelgroep, wat moet het opleveren en hoe zouden we dat het beste kunnen aanpakken.

Vanuit deze informatie maak ik een offerte met de diverse onderdelen. Dat is meestal de bouw van de website, de hosting en de domeinregistratie. Deze 3 onderdelen zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van webteksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar die kun je ook vaak zelf aanleveren. Dat scheelt weer in de prijs.

Webdesign traject
Als de offerte door jou is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Ik maak dan een 1e online voorstel voor de nieuwe site. Ik werk zelf veel met ‘premium’ WordPress Themas. Dat zijn bestaande ontwerpen die je kunt aanpassen aan de wensen en stijl van de klant. Die koop ik dan voor je in. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’ (grafisch ontwerp op maat). Doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld. Van een 1e voorstel tot dat de site helemaal klaar is. Tussentijds kun je de bouw live volgen en feedback geven op de aanpassingen. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject webdesign Lemmer
Als de website helemaal naar wens is zet ik hem online, dan begint ‘het spel’ (voor mij) pas echt. De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op de woorden Webdesign Lemmer), het WordPress-CMS en de plug-ins moeten onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je hebt t.z.t. wellicht grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze onderdelen kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen. Ik heb diverse service pakketten samengesteld voor deze onderdelen.

Wil je weten wat het voor jou kost?
Wil je weten wat voor jou een nieuwe  website kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Webdesign Lemmer Webdesign Lemmer
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen Webdesign Lemmer
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl
Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Ik woon lekker dichtbij Lemmer (in Ruigahuizen naast Balk)
  • Persoonlijke aanpak en benadering vind ik belangrijk
  • Supersnel geleverd
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Webdesign Lemmer

Tjeerd Engel

Webdesign Lemmer nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Webdesign Lemmer

 

× Kan ik je helpen?