Websites & Internet Marketing
 

Website laten maken Friesland

Website laten maken FrieslandWebsite laten maken Friesland: ben jij op zoek naar een bedrijf in Friesland dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Dan kan ik je wellicht helpen! Heb je gezocht in Google op: Website laten maken Friesland? Leuk dat je mij dan zo gevonden hebt! Zo zie je maar… Google is belangrijk voor potentiële klanten bij het vinden van jouw website en bepaalt vaak of je website wel (of niet) succesvol is. En zoekmachine optimalisatie (SEO) is nu net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen. Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Dan maak ik vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen of dat voorstel goed bij jouw past.

Website laten maken Friesland

Het voortraject
Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden met een korte omschrijving van het project en de gewenste functionaliteiten van de site. Vind je dat lastig om op te stellen, dan kunnen we dit ook in een persoonlijk gesprek bespreken. Beide kan, maar net wat bij jou past. Als het maar duidelijk (voor mij en jou) wordt wat je met de website wilt bereiken en welk budget er ongeveer beschikbaar is. Daarnaast is het voor mij belangrijk om te weten wie je doelgroepen zijn en hoe we die het beste zouden kunnen benaderen. Na deze informatie moet het voor mij duidelijk zijn wat de opdracht inhoudt. 

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste  onderdelen. Dat is meestal de bouw van de nieuwe website, de hosting (huur van computerruimte) en her registreren (of verhuizen) van jouw domeinnaam. Deze 3 onderdelen zijn altijd noodzakelijk bij het voeren van een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van webteksten, fotografie of andere aanvullende online diensten. Maar vaak kunnen deze onderdelen ook goed door jouzelf worden uitgevoerd (handig als het budget beperkter is).

De bouw van de website in het WordPress CMS
Als de offerte is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Ik maak dan een 1e voorstel voor de nieuwe site. Ik werk zelf veel met premium WordPress Templates. Dat zijn bestaande ontwerpen die je flexibel kunt aanpassen aan de huisstijl en wensen van de klant. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’ (grafisch ontwerp op maat). Doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (dus geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de bouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject van de bouw
Als de site helemaal klaar is en definitief online staat, dan begint het eigenlijk pas echt. De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op de zoekwoorden: Website laten maken Friesland), het CMS (WordPress) en de plug-ins moeten onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je heb grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van de service pakketten.

Wil je weten wat een nieuwe website voor jouw bedrijf kost?
Wil je exact weten wat een nieuwe website ontwikkelen voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

 

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website laten maken Friesland Website laten maken Friesland
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen WordPress Heerenveen
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl

Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

  • 18 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Website laten maken Friesland

Website laten maken Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Website laten maken Friesland

 

× Kan ik je helpen?