Website laten maken Friesland

Website laten maken FrieslandWebsite laten maken Friesland: Ben je op zoek naar een bedrijf die je kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Dan kan ik je helpen! Je heb wellicht gezocht in Google op: Website laten maken Friesland Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar… Google is de 1e stap (SEO is een van mijn ‘Stokpaardjes’ ­čÖé┬á

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jouw kan betekenen. Ben je ge├»nteresseerd, stuur mij dan een mailtje met jouw idee├źn en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een website wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Daaruit moet duidelijk zijn wat de opdracht inhoud. Beide kan, net wat bij jou past. Als het maar duidelijk (voor mij en jou) wordt wat je wilt, wie je doelgroepen zijn en hoe we het zouden kunnen aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Die 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar die kun je ook goed zelf aanleveren. Zeker als het budget beperkt is.

De bouw van de website in WordPress
Als de offerte is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Ik maak dan een 1e voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Templates. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’. Doordat de vormgeving grotendeels als is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (dus geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot dat die helemaal klaar is. Tussentijds kun je de bouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het na traject
Als de site online staat, dan begint het eigenlijk pas echt. De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (b.v. Website laten maken Friesland), het CMS en de plugins moet onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je heb grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van de service pakketten.

Wil je weten wat een nieuwe website voor jou bedrijf kost?
Wil je weten wat een nieuwe website laten maken voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en idee├źn. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunT uitvoeren of aanleveren (b.v. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

 

Een aantal voorbeelden van website die door mij gemaakt zijn

Website laten maken Friesland Website bouwer Heerenveen
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen WordPress Heerenveen
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl

Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

  • 18 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel ├ęn pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en idee├źn toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Website laten maken Friesland

Website laten maken Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Website laten maken Friesland