Websites & Internet Marketing
 

Website laten maken Friesland

Website laten maken FrieslandWebsite laten maken Friesland: ben jij op zoek naar een bedrijf in Friesland dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Dan kan ik je wellicht helpen! Heb je gezocht in Google op: Website laten maken Friesland? Leuk dat je mij dan zo gevonden hebt! Zo zie je maar… Google is belangrijk voor potentiële klanten bij het vinden van jouw website en bepaalt vaak of je website wel (of niet) succesvol is. En zoekmachine optimalisatie (SEO) is nu net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen. Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Dan maak ik vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen of dat voorstel goed bij jouw past.

Website laten maken Friesland

Het voortraject
Website laten maken Friesland: Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden met een korte omschrijving van het project en de gewenste functionaliteiten van de site. Vind je dat lastig om op te stellen, dan kunnen we dit ook in een persoonlijk gesprek bespreken. Beide kan, maar net wat bij jou past. Als het maar duidelijk (voor mij en jou) wordt wat je met de website wilt bereiken en welk budget er ongeveer beschikbaar is. Daarnaast is het voor mij belangrijk om te weten wie je doelgroepen zijn en hoe we die het beste zouden kunnen benaderen. Na deze informatie moet het voor mij duidelijk zijn wat de opdracht inhoudt.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste  onderdelen. Dat is meestal de bouw van de nieuwe website, de hosting (huur van computerruimte) en her registreren (of verhuizen) van jouw domeinnaam. Deze 3 onderdelen zijn altijd noodzakelijk bij het voeren van een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van webteksten, fotografie of andere aanvullende online diensten. Maar vaak kunnen deze onderdelen ook goed door jouzelf worden uitgevoerd (handig als het budget beperkter is).

De bouw van de website in het WordPress CMS

Ik bouw de websites met WordPress, een populaire open-source Content Management System (CMS) die wordt gebruikt om websites te maken en te beheren. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gebruikte CMS-platforms op internet, dat ongeveer 40% van alle websites op internet aandrijft.

Met WordPress kunnen gebruikers een website maken met behulp van vooraf gebouwde thema’s en plug-ins, of ze kunnen hun eigen aangepaste thema’s en plug-ins bouwen. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en flexibiliteit, waardoor het een populaire keuze is voor bloggers, bedrijven en andere website-eigenaren.

WordPress biedt ook een scala aan functies en mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om inhoud te publiceren en te beheren, aangepaste berichttypen te maken, gebruikersrollen en -machtigingen te beheren en te integreren met andere services en platforms.

Als je een website wilt laten maken voor jouw bedrijf, zijn hier enkele belangrijke stappen die je kunt volgen:

 1. Bepaal jouw doelstellingen: Voordat je begint met het ontwerpen van de website, is het belangrijk om te bepalen wat je wilt bereiken met jouw website. Wil je meer leads genereren? Jouw merk versterken? Producten online verkopen? Zodra je jouw doelstellingen hebt bepaald, kun je het ontwerp en de inhoud van de website daarop afstemmen.
 2. Kies een betrouwbare webdesigner: Zoek een professionele webdesigner die ervaring heeft met het ontwerpen van websites voor bedrijven. Kijk naar de portfolio van de webdesigner en lees beoordelingen van andere klanten om te bepalen of deze voldoet aan jouw wensen en eisen.
 3. Ontwerp een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp: Het ontwerp van jouw website moet aantrekkelijk en professioneel zijn, maar ook gebruiksvriendelijk voor de bezoekers. Zorg ervoor dat het ontwerp van de website past bij de huisstijl en merkidentiteit van jouw bedrijf.
 4. Zorg voor een overzichtelijke navigatie: Maak het voor de bezoekers gemakkelijk om door de website te navigeren door een duidelijke menustructuur te maken en een zoekfunctie toe te voegen. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken en blijven ze langer op de website.
 5. Maak gebruik van goede inhoud: Voeg inhoud toe die relevant is voor jouw bedrijf en doelgroep. Zorg ervoor dat de inhoud goed gestructureerd is en gemakkelijk te lezen is. Voeg ook afbeeldingen en video’s toe om de inhoud visueel aantrekkelijker te maken.
 6. Zorg voor zoekmachine-optimalisatie (SEO): Optimaliseer jouw website voor zoekmachines, zodat het beter vindbaar is in zoekresultaten. Dit kan worden gedaan door relevante zoekwoorden te gebruiken, metadata toe te voegen en de inhoud van de website te optimaliseren.
 7. Zorg voor mobiele toegankelijkheid: Zorg ervoor dat jouw website goed werkt op verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones. Dit kan worden bereikt door het ontwerp van de website te optimaliseren voor mobiele apparaten.
 8. Test en optimaliseer de website: Test de website op verschillende browsers en apparaten om te controleren of deze goed werkt. Optimaliseer de website ook op basis van gebruikersfeedback om de gebruikerservaring te verbeteren.

Door deze stappen te volgen, kun je een professionele en effectieve website laten maken voor jouw bedrijf.

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de bouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

 

Het natraject van de bouw
Als de site helemaal klaar is en definitief online staat, dan begint het eigenlijk pas echt. De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op de zoekwoorden: Website laten maken Friesland), het CMS (WordPress) en de plug-ins moeten onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je heb grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van de service pakketten.

Wil je weten wat een nieuwe website voor jouw bedrijf kost?
Wil je exact weten wat een nieuwe website ontwikkelen voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

 

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website laten maken Friesland Website laten maken Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.eigenwarmtebalk.frl
WWYS Website laten maken Friesland
www.wwys.nl www.jachtwerfzevenbergen.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  Website laten maken Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Website laten maken Friesland

   

  × Kan ik je helpen?