Websites & Internet Marketing
 

SEO specialist Friesland

Je zocht (verwacht ik) in Google op ‘een SEO specialist in Friesland’ … Zoals je zelf hebt gezien scoorde deze webpagina van mijn website hoog in Google op de zoekterm ‘SEO specialist Friesland’. Dat is geen toeval, dat komt omdat ik deze pagina goed geoptimaliseerd heb op de zoekwoorden ”SEO specialist Friesland” Dat kan ik ook voor jou doen!

Zoekmachines zijn belangrijk voor jouw website!

Het gevonden worden in zoekmachines is voor bedrijven uiteraard belangrijk. De zoekmachine levert het grootste gedeelte nieuwe bezoekers op een website aan. Dit komt doordat 80% van alle internet gebruikers gebruik maakt van een zoekmachine zoals Google. Sta jij met jouw website wel met de belangrijkste zoektermen, producten of diensten tussen de zoekresultaten? Nee….dan is dat een grote gemiste kans (die jou omzet kost!)Test het zelf eens uit… Google eens op jouw eigen producten en/of diensten… en bekijk het resultaat!

SEO specialist Friesland

SEO specialist Friesland: Met zoekmachine optimalisatie of SEO (search engine optimalisation) kun je jouw score in Google beïnvloeden en optimaliseren. Door het toepassen van SEO kennis en regels kun je jouw website vindbaar maken op de voor jou belangrijke zoektermen. Daar is wel kennis en ervaring voor nodig. Uiteraard kun je jezelf gaan verdiepen in SEO (zo ben ik ook ooit begonnen) maar je kunt er ook voor kiezen om daar hulp voor in te roepen!

Een SEO-specialist (Search Engine Optimization) is iemand die zich richt op het verbeteren van de zichtbaarheid en ranking van een website in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en anderen. Dit gebeurt door het optimaliseren van verschillende aspecten van de website, zodat deze beter vindbaar wordt voor zoekmachines en hoger in de zoekresultaten verschijnt.

De taken van een SEO-specialist kunnen onder meer het volgende omvatten:

 1. Website-analyse: Een SEO-specialist analyseert de website en identificeert problemen en zwakke punten die de ranking in zoekmachines kunnen belemmeren.
 2. Keyword-onderzoek: Een SEO-specialist doet uitgebreid onderzoek naar de relevante zoekwoorden die gebruikers intypen in zoekmachines. Dit helpt bij het identificeren van de meest geschikte zoekwoorden om te gebruiken voor de website en de optimalisatie hiervan.
 3. Content-optimalisatie: Een SEO-specialist zorgt ervoor dat de content op de website relevant en waardevol is voor de bezoekers. Ze optimaliseren de content voor zoekwoorden, gebruiken interne links, zorgen voor een goede opmaak en zorgen voor een goede leesbaarheid.
 4. Technische SEO: Een SEO-specialist zorgt ervoor dat de technische aspecten van de website worden geoptimaliseerd, waaronder de snelheid van de website, de gebruiksvriendelijkheid, de structuur, de toegankelijkheid, de URL-structuur en de navigatie.
 5. Linkbuilding: Een SEO-specialist bouwt relevante en kwalitatieve backlinks naar de website om de autoriteit van de website te verhogen en de ranking in zoekmachines te verbeteren.
 6. Analyse en rapportage: Een SEO-specialist houdt de ranking van de website in zoekmachines bij en analyseert de resultaten van de optimalisatie-inspanningen. Ze rapporteren deze resultaten aan de klant en bieden aanbevelingen voor verdere optimalisatie.

Het uiteindelijke doel van een SEO-specialist is om ervoor te zorgen dat de website van de klant beter wordt gevonden in zoekmachines en dat deze hoger wordt gerankt voor relevante zoekopdrachten. Dit kan leiden tot meer verkeer naar de website, meer conversies en uiteindelijk meer omzet.

Wil je ook een betere score in Google

Als je ook een betere score wilt in Google met jouw belangrijkste trefwoorden, en je kunt daar mijn hulp bij gebruiken, dan kunnen we samen een plan maken om jouw site beter binnen Google te positioneren. Ik ga dan uitzoeken op welke zoektermen jouw klanten zoeken en hoe we die het beste kunnen optimaliseren

Zoals je nu zelf hebt ervaren kan ik je helpen bij het optimaliseren van jouw website binnen Google.

Is jouw website ‘Google-Proof’? Doe de test!

Vul de onderstaande gegevens in en je site wordt gratis getest op:

 • Is er een verbetering in Zoekmachine Optimalisatie (SEO) bij jou mogelijk?
 • Laadsnelheid desktop versie (volgens de Google SEO richtlijnen).
 • Laadsnelheid mobile versie (volgens de Google SEO richtlijnen).
 • Is jouw website mobiel vriendelijk?
 • Hoe veilig is jouw website?


  Ben je geïnteresseerd in mijn aanpak en voorstel? Stuur mij dan een e-mail. Dan maak ik vrijblijvend een voorstel en offerte.

  Tjeerd Engel

  WordPress SEO specialist Friesland

   

  LET OP!
  Ik ben (helaas) geen eigenaar van het Google zoeksysteem en bepaal ook de regels niet om vindbaar te zijn in Google. Garanties tot een positie in Google zal ik dan ook nooit kunnen (en willen) geven. Alleen door de SEO regels en technieken slim en zorgvuldig toe te passen kan ik zorgen voor een betere score. Ofwel.. ik heb geen toverstaf 🙂

  SEO specialist Friesland

  SEO specialist Friesland

  Google Ranking Impressies Klikpercentage
  1 2.834.806 34,35%
  2 1399502 16,96%
  3 942.706 11,42%
  4 638.106 7,73%
  5 510.721 6,19%
  6 416.887 5,05%
  7 331.500 4,02%
  8 286.118 3,47%
  9 235.197 2,85%
  10 223.320 2,71%
  11 91.978 1,11%
  12 69.778 0,85%
  13 57952 0,70%
  14 46.822 0,57%
  15 39.635 0,48%
  16 32,168 0,39%
  17 26.933 0,33%
  18 23.131 0,28%
  19 22027 0,27%
  20 23.953 0,29%

  Lees meer over dit onderzoek op: Frankwatching

   

  Andere interessante andere links:

  × Kan ik je helpen?