Websites & Internet Marketing
 

Webdesign Heerenveen

Webdesign Heerenveen

Ontdek webdesign Heerenveen: Ben je op jacht naar een deskundige webdesigner in Heerenveen of omgeving om jouw online aanwezigheid te versterken met een splinternieuwe website? Fantastisch dat je hier terecht bent gekomen! Waarschijnlijk heb je ons gevonden via een Google-zoekopdracht naar “Webdesign Heerenveen”, wat perfect illustreert hoe cruciaal Google – en bij uitbreiding SEO – is voor het succes van je website. SEO is namelijk mijn specialiteit.

Ik bied graag een overzicht van hoe ik je kan ondersteunen bij het creëren van een nieuwe website en de bijbehorende internetmarketing. Voelt dit goed voor jou? Zend me dan gerust een email met je ideeën en vereisten. Ik zal vervolgens een vrijblijvende offerte en voorstel opstellen, zodat je in alle rust kunt beslissen wat het beste aansluit bij jouw behoeften.

Het voorbereidingsproces
Vaak ontvang ik via email een lijst met wensen, maar soms is een face-to-face gesprek gewenst. Gezien mijn locatie in Ruigahuizen (nabij Balk), is het afspreken in Heerenveen geen enkel probleem. Deze gesprekken zijn cruciaal om een duidelijk beeld te krijgen van wat je verwacht, de omvang van het project, je doelgroep en de optimale manier om deze online te bereiken.

Op basis van deze informatie stel ik een offerte op die de noodzakelijke onderdelen omvat: website, hosting en domeinnaam – de basis voor elke website. Daarnaast bied ik de optie voor extra diensten zoals tekstschrijven en fotografie, maar je bent vrij om zelf materiaal aan te leveren, wat aanzienlijk in de kosten kan schelen.

Websiteontwikkeling met WordPress
Na goedkeuring van de offerte starten we met het ontwikkelen van de website. Ik gebruik premium WordPress Templates als basis, die zowel kostenefficiënt als tijdbesparend zijn vergeleken met volledig op maat gemaakte ontwerpen. Deze templates zorgen ervoor dat je snel over een professioneel uitziende website beschikt. Voor meer inzicht in het verschil tussen een op maat gemaakt ontwerp en een template, raad ik je aan mijn blog te lezen.

We ontwikkelen de website in fasen, waarbij je de voortgang kunt volgen en feedback kunt leveren totdat de site volledig naar wens is. Eenmaal gereed, wordt de website gelanceerd.

Het traject na lancering
Een website online hebben is slechts het begin. Om goed te scoren op belangrijke zoekwoorden in Google, zoals “Webdesign Heerenveen” in mijn geval, is een voortdurende inspanning vereist. Daarnaast is het belangrijk om het CMS en de plugins regelmatig te updaten. Je kunt dit zelf doen of ik kan ondersteuning bieden via een van mijn servicepakketten.

Benieuwd naar wat dit voor jou zou betekenen? Stuur me een email met je globale wensen en ideeën, en vermeld wat je eventueel zelf wilt bijdragen (zoals teksten en foto’s). Op basis hiervan kan ik een gepersonaliseerde offerte opstellen. Voor algemene vragen of een overzicht van tarieven, kun je contact met me opnemen via info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Webdesign Heerenveen Webdesign Heerenveen
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau WordPress Heerenveen
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl
Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

  • 24 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Webdesign Heerenveen

Internet marketing bureau Heerenveen nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing – Webdesign Heerenveen

× Kan ik je helpen?