Websites & Internet Marketing
 

Webdesigner Friesland

Webdesigner Friesland: Ben je uitgekeken op de vormgeving van jouw huidige website? Of denk je dat dit veel beter kan? Geen zin in een duur webdesign bureau? Dan kan ik, als webdesigner uit Friesland, jou  ongetwijfeld helpen!

Als Freelance Webdesigner uit Z-W Friesland (ik woon in het mooie dorpje Ruigahuizen naast Balk) ontwikkel en beheer ik WordPress websites voor kleine tot middelgrote bedrijven. Naast het bouwen van websites kan ik jou ook helpen met zoekmachine optimalisatie en de internet marketing rond jouw website. Mijn specialisme is WordPress webdesign.

Webdesigner Friesland

Webdesigner Friesland: Er zijn verschillende stappen die we kunnen volgen bij het bouwen van een website. Hieronder volgt een algemene opsomming van deze stappen:

 1. Definieer het doel van de website: Wat wil je bereiken met de website? Moet het informatief zijn of is het gericht op verkoop?
 2. Bepaal de doelgroep: Wie is je doelgroep en wat zijn hun behoeften? Dit is belangrijk om de inhoud en het ontwerp van de website op af te stemmen.
 3. Maak een ontwerp: Werk het ontwerp verder uit in een grafisch ontwerp en kies kleuren, lettertypen en afbeeldingen die passen bij het doel en de doelgroep van de website.
 4. Bouw de website: Begin met het bouwen van de website met behulp van HTML, CSS en JavaScript. Hierbij kun je gebruik maken van een content management systeem (CMS) zoals WordPress.
 5. Test de website: Test de website op verschillende apparaten en browsers om er zeker van te zijn dat deze goed werkt en er goed uitziet op alle apparaten.
 6. Publiceer de website: Zet de website online op een webhosting server zodat deze toegankelijk is voor bezoekers.
 7. Onderhoud en update de website: Zorg dat de website up-to-date blijft en blijf deze regelmatig onderhouden en updaten om ervoor te zorgen dat deze goed blijft functioneren en relevant blijft voor de doelgroep.

 

WordPress webdesigner Friesland

Webdesigner Friesland: Ik ontwikkel mijn website via het WordPress CMS. WordPress is een open source Content Management Systeem (CMS) waarmee je eenvoudig een website kunt beheren. Het is een van de meest populaire CMS’en ter wereld en wordt door miljoenen websites gebruikt. WordPress is oorspronkelijk ontworpen als platform voor bloggers, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig CMS waarmee je bijvoorbeeld ook webshops en corporate websites kunt bouwen.

WordPress is ook erg flexibel en aanpasbaar. Het heeft duizenden thema’s en plugins beschikbaar die je kunt gebruiken om je website te ontwerpen en uit te breiden. Hierdoor kun je eenvoudig functionaliteiten zoals contactformulieren, social media integratie en e-commerce integratie toevoegen aan je website. Het gebruik van plugins en thema’s vereist geen kennis van programmeren, wat WordPress ook toegankelijk maakt voor beginners.

Een ander groot voordeel van WordPress is de zoekmachinevriendelijkheid. WordPress is gebouwd met behulp van schone en semantische code, wat het gemakkelijker maakt voor zoekmachines zoals Google om je website te indexeren en te ranken. Bovendien zijn er verschillende SEO-plugins beschikbaar die je kunt gebruiken om je website verder te optimaliseren voor zoekmachines.

WordPress is ook veilig en betrouwbaar. Het wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd om ervoor te zorgen dat het veilig blijft tegen potentiële bedreigingen. Bovendien zijn er veel beveiligingsplugins beschikbaar die je kunt gebruiken om je website te beschermen tegen malware en andere online bedreigingen.

 

Webdesigner FrieslandWaar kan ik jou, naast een nieuw webdesign, mee helpen :

 • Het updaten van jouw WordpPress software en Plug-ins, belangrijk voor de veiligheid!
 • Het plaatsen en opmaken van webteksten en artikelen.
 • Het plaatsen en beheren van producten en/of diensten op jouw website.
 • Het aanmaken van nieuwe webpagina’s, om ervoor te zorgen dat jouw site blijft groeien!
 • Het verder uitbouwen van functionaliteiten, dus ook meer interactie!
 • Het ontwikkelen van aanvullende landingspagina’s (Zoekmachine optimalisatie / SEO).
 • Het maken en plaatsen van fotografie.
 • Het doorvoeren van zoekmachine optimalisatie (SEO). Met andere woorden, een betere score in Google!
 • Het optimaliseren van jouw huidige site en webpagina’s (SEO) om ervoor te zorgen dat deze ook gaan scoren!
 • Het bedenken of helpen bij online campagnes.
 • Webdesigner Friesland.
 • Inzetten van e-mailmarketing via MailChimp.

Kortom, effectieve online communicatie tegen een betaalbaar tarief!

Zoek je een nieuw en betaalbaar webdesign? Zoek je iemand in de regio Friesland? Heb je behoefte aan betaalbare frisse nieuwe online ideeën?  Stuur mij een mailtje. Dan plannen we een afspraak om nader kennis te maken.

Tjeerd Engel
Webdesigner Friesland

Wie ben ik?

Ik ben Tjeerd Engel. Door mijn brede kennis en 22 jaar ervaring met internetmarketingonline media, webdesign en SEO-technieken, kan ik je helpen om de online marketing binnen jouw bedrijf goed op te pakken, in te richten en uit te voeren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van alle online mogelijkheden en kansen die er vandaag de dag allemaal zijn, tegen een betaalbaar tarief.

Steeds meer bedrijven laten hun online activiteiten uitvoeren via ZZP-ers in o.a. Friesland. Dit levert vaak een veel beter resultaat op dan het uitbesteden van de online marketing aan de grote, logge en vaak dure (internet) bureaus. Naast dit kostenvoordeel kan je zo ook veel sneller schakelen. Het snel kunnen uitvoeren van marketing activiteiten is tegenwoordig belangrijk als je vlot wilt inspelen op kansen in de markt.

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Webdesigner Friesland Website bouwer Heerenveen
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen WordPress Heerenveen
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl
Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  Tjeerd Engel

  Webdesigner Friesland

  Webdesigner Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Webdesigner Friesland

  × Kan ik je helpen?