Websites & Internet Marketing
 

Webdesigner Lemmer

Webdesigner Lemmer

Ik zie dat je op zoek bent naar een Webdesigner in de regio Lemmer. Klopt dat? Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van jullie nieuwe website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: Webdesigner Lemmer Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar… Google is de 1e stap tot het succes van mijn (en jouw) website. En SEO (zoekmachine marketing)  is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ :  )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik je zou kunnen helpen bij het optuigen van de nieuwe website en eventueel de aanvullende diensten daar om heen. Spreekt dit je aan, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Webdesigner Lemmer: het voortraject

Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Lemmer is voor mij dichtbij. Ik woon in Ruigahuizen (nabij Balk), een persoonlijke afspraak is nooit een probleem. Uit deze informatie moet duidelijk worden wat jouw opdracht globaal inhoudt. Wat wil je met je nieuwe site bereiken, hoe groot (of klein) is het webproject, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste via het web benaderen.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de bouw van de nieuwe website, de hosting (huur van computerruimte) en de domeinregistratie. Die 3 onderdelen zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van webteksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar deze zaken kan je ook zelf aanleveren (bv. webteksten en fotografie) dat scheelt dan weer een stuk in de prijs.

Webdesigner Lemmer: de bouw van de nieuwe website

Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Templates. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die deels grafisch zijn aan te passen. Dit houdt de investering laag t.o.v. een ‘Custom Design’ (ontwerp op maat). Dit komt doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte templates. Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld!) in de vormgeef fase . Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) product dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/theme, lees dan dit blog van mij even door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Webdesigner Lemmer: het natraject

Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op Webdesigner Lemmer). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plug-ins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?

Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Webdesigner Lemmer Webdesigner Lemmer
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar : )
  • Dicht in de buurt van Lemmer
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Webdesigner Lemmer nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Webdesigner Lemmer

× Kan ik je helpen?