Websites & Internet Marketing
 

Internet marketing Friesland

Internet marketing FrieslandIk zie dat je op zoek bent naar een Internet marketing bureau in Friesland. Zoek je naar een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website of zoek jij hulp bij jouw Internet marketing? Je heb wellicht gezocht in Google op: Internet marketing Friesland Leuk dat je mij gevonden hebt via Google! Zo zie je maar hoe belangrijk Google is bij het zoeken naar bedrijfsdiensten (ook voor jou). En Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Internet marketing Friesland

Ik zal kort uitleggen wat ik daarin voor jou kan betekenen. Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak besluiten of dit goed bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een wensenlijstje met middelen en doelen toegezonden via de mail. Maar een persoonlijk gesprek inplannen kan ook altijd. Uit de informatie (mail of gesprek) moet duidelijk worden wat de opdracht van jou globaal inhoudt. Wie is je doelgroep, wat wil je bereiken en hoe zouden we dat kunnen aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste componenten / online media middelen. Dit is meestal een nieuwe website (of aanpassingen in de huidige site) , de hosting en de domeinnaam (de laatste 2 onderdelen kunnen ook bij de huidige provider blijven staan, mits de snelheid van de webserver voldoende is). Aanvullend kan gekozen worden voor zoekmachine optimalisatie, onderhoud, social media en/of e-mail marketing.

De bouw van de website en Online Marketing
Als de offerte door jou is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Ik start met de bouw van de nieuwe site of het aanpassen van de bestaande website. Ik werk zelf veel met premium WordPress Themes. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’. Doordat de vormgeving grotendeels als is voorbereid in deze aangekochte thema’s kost dat minder tijd m.b.t. de vormgeving (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld, van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de bouw live via het web volgen en mij feedback geven.

Het natraject

Als de site helemaal klaar en naar wens is wordt deze online gezet. Daarna starten we de aanvullende diensten op; zoekmachine optimalisatie, grafisch- en technisch onderhoud, social media en/of e-mail marketing.

De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (zoekmachine marketing), het CMS en de plug-ins moeten onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je hebt grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van mijn servicepakketten.

Wil je weten wat het voor jou kost?
Wil je weten wat hulp bij Internet marketing voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bv. web-teksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl Of doe de gratis webscan-test.

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Internet marketing Internet marketing Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
online marketing Friesland Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van internet marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar 🙂
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Internet marketing Friesland

 Tjeerd Engel – Websites & Internet Marketing Friesland


Andere interessante links:

× Kan ik je helpen?