Websites & Internet Marketing
 

Kosten website onderhoud, WordPress website’s

Kosten website onderhoud

Kosten website onderhoud: Het onderhouden van een WordPress-website is van vitaal belang om de prestaties en de veiligheid van de site te behouden. Het is een voortdurend proces dat het controleren en bijwerken van verschillende aspecten van de website omvat, zoals inhoud, beveiliging, technologie en functionaliteit. De kosten van het onderhouden van een WordPress-website variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de site, de frequentie van updates en de benodigde vaardigheden en expertise.

.

.

In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende aspecten van het onderhouden van een WordPress-website en de bijbehorende kosten.

Kosten website onderhoud

 1. Inhoud
  Het bijwerken van de inhoud van uw website is een van de belangrijkste onderhoudstaken die u moet uitvoeren. Het gaat hierbij om het toevoegen van nieuwe inhoud, het bijwerken van bestaande inhoud en het verwijderen van verouderde inhoud.De kosten voor het bijwerken van inhoud zijn afhankelijk van de aard en omvang van de inhoud. Als u bijvoorbeeld alleen tekstuele wijzigingen aanbrengt, is dit relatief eenvoudig en goedkoop. Als u echter nieuwe afbeeldingen, video’s of andere media moet toevoegen, kan dit meer tijd en geld kosten.
  .
 2. Beveiliging
  Het beveiligen van uw website is een andere belangrijke taak die u moet uitvoeren om de site te beschermen tegen hackers, malware en andere beveiligingsrisico’s. Dit omvat het regelmatig bijwerken van WordPress, thema’s en plug-ins, het instellen van sterke wachtwoorden en het installeren van beveiligingsplug-ins.De kosten voor beveiliging zijn afhankelijk van de complexiteit van de beveiligingsvereisten. Als u een relatief eenvoudige website heeft met weinig beveiligingsrisico’s, kunnen de kosten laag zijn. Als uw site echter veel vertrouwelijke informatie bevat, zoals financiële gegevens of persoonlijke gegevens, moeten er meer beveiligingsmaatregelen worden genomen, wat kan leiden tot hogere kosten.
  .
 3. Technologie
  WordPress en de plug-ins en thema’s die u gebruikt, moeten regelmatig worden bijgewerkt om ervoor te zorgen dat ze compatibel blijven met de nieuwste technologieën en beveiligingsprotocollen. Dit kan onder andere het bijwerken van PHP-versies en andere technologieën omvatten.De kosten voor het bijwerken van technologie zijn afhankelijk van de complexiteit van uw website. Als uw site veel plug-ins en thema’s gebruikt, kan het bijwerken van de technologie meer tijd en geld kosten.
  .
 4. Functionaliteit
  Het onderhouden van de functionaliteit van uw website omvat het testen van formulieren, links en andere interactieve elementen om er zeker van te zijn dat ze correct werken. Dit omvat ook het oplossen van problemen met de functionaliteit, zoals 404-fouten, problemen met responsiviteit en andere problemen.
  .
 5.  SEO Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een belangrijk aspect van het onderhoud van een website. Het helpt ervoor te zorgen dat uw site goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google en Bing, wat kan leiden tot meer verkeer en betere conversies. De kosten van SEO kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

 1. Huidige staat van de website
  Als uw website momenteel goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines, kan het onderhoud van uw SEO-strategie relatief eenvoudig en goedkoop zijn. Als uw site echter nog niet is geoptimaliseerd, kan het opzetten van een nieuwe strategie meer tijd en geld kosten.
  .
 2. Grootte en complexiteit van de website
  De grootte en complexiteit van uw website spelen ook een rol bij de kosten van SEO. Als uw site bijvoorbeeld veel pagina’s heeft en een complexe structuur, kan het optimaliseren van de inhoud en de technische aspecten van de site meer tijd en geld kosten.
  .
 3. Concurrentie in uw branche
  De concurrentie in uw branche kan ook van invloed zijn op de kosten van SEO. Als u in een zeer competitieve branche opereert, kan het optimaliseren van uw site meer tijd en middelen vergen om uw site bovenaan de zoekresultaten te krijgen.
  .
 4. Gewenste resultaten
  De kosten van SEO kunnen ook variëren afhankelijk van de gewenste resultaten. Als u bijvoorbeeld een hoog rangnummer wilt behalen voor een specifieke zoekterm, kan dit meer tijd en inspanning vergen dan het optimaliseren van uw site voor minder competitieve zoekwoorden.De kosten van SEO kunnen op verschillende manieren worden berekend, afhankelijk van de gekozen aanpak.

De kosten voor het onderhouden van functionaliteit zijn afhankelijk van de complexiteit van uw website.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen, qua Kosten website onderhoud? Vul het onderstaande formulier in, dan maak ik een vrijblijvende offerte:

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  .

  Wie ben ik?

  Tjeerd Engel

  Ik ben Tjeerd Engel. Door mijn brede kennis en 22 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en SEO technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google, tegen een betaalbaar tarief..

  .

  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn (incl kosten website onderhoud)

  Kosten website onderhoud Kosten website onderhoud,
  www.parketboerderij-vbn.nl www.eigenwarmtebalk.frl
  Wordpress website laten bouwen Kosten website onderhoud
  www.wwys.nl www.jachtwerfzevenbergen.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Kosten website onderhoud, mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • SEO onderhoud (Goede resultaten in Google)
  • Grafische onderhoud
  • Technische onderhoud
  • Uitstekende Helpdesk
  × Kan ik je helpen?