Websites & Internet Marketing
 

Webdesign Friesland

Webdesign FrieslandWebdesign Friesland zocht je in Google… Ben je op zoek naar een bedrijf in Friesland dat jou kan helpen met het opzetten van jouw nieuwe website? Leuk dat je mij zo gevonden hebt via Google! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot een succesvolle website (zoekmachine marketing is dan ook een van mijn ‘Stokpaardjes’ : ) 

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Sluit dat aan op jouw ideeën en wensen, stuur mij dan een mailtje met een korte briefing, of bel mij even via 06-11952361. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen of dit bij jou past (of we bespreken het persoonlijk samen door).

Het voortraject
Meestal krijg ik een ‘website wensenlijstje’ toegezonden via de mail. Maar een persoonlijk gesprek om alles door te spreken kan ook. Ik woon zelf ook in Friesland (Ruigahuizen), dus dat is nooit een probleem. Beide is mogelijk, als het maar goed duidelijk wordt (na deze informatie) wat deze opdracht inhoudt. Wat wil je met je website bereiken, wie is je doelgroep, wat moet het opleveren en hoe kunnen we dit samen aanpakken.

Vanuit deze informatie maak ik een offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de bouw van de website, de hosting en de domeinregistratie. Deze 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van webteksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Deze aanvullende onderdelen kun je ook zelf aanleveren. Dat scheelt weer wat in de prijs.

Het webdesign traject
Als de offerte door jou is goedgekeurd gaan we echt aan de slag met de bouw. Ik maak dan een 1e online voorstel. Ik werk zelf veel met aangekochte WordPress thema’s. Dit zijn een soort van grafische ‘halffabricaten’ wat een hoop scheelt in de kosten t.o.v. een ‘ontwerp op maat’. Doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze thema’s kost dat veel minder ontwerp-tijd (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijke (of soms zelf een betere) website dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende fasen wordt de website verder doorontwikkeld in het WordPress CMS. Van een 1e voorstel tot dat de site helemaal af is. Tussentijds kun je de bouw live volgen via het web en feedback geven op de aanpassingen die ik doorvoer. Als de site helemaal naar wens is wordt deze definitief online gezet.

Het natraject
Als de website online staat, dan begint ‘het spel’ eigenlijk pas echt. Jij wilt je website goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (b.v. Webdesign Friesland). Het CMS en de plug-ins moeten onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je hebt grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van mijn servicepakketten.

Wil je weten wat voor jouw bedrijf de investering is?
Wil je weten wat een nieuwe website voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

 

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Webdesign Friesland Website bouwer Heerenveen
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen Webdesign Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl

Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

  • 18 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • WordPress webdesign uit Friesland
  • Supersnel geleverd
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Webdesign Friesland

Webdesign Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, SEO, Internet Marketing & Webdesign Friesland

 

× Kan ik je helpen?