Websites & Internet Marketing
 

Webdesign Friesland

Webdesign Friesland: Ben je op zoek naar een ZZP-er in Friesland die jou kan helpen met het bouwen van jouw nieuwe website? Leuk dat je mij zo gevonden hebt via Google! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot een succesvolle website (zoekmachine marketing is dan ook een van mijn ‘Stokpaardjes’ : )

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Sluit dat aan op jouw ideeën en wensen, stuur mij dan een mailtje met een korte briefing, of bel mij even via 06-119 52 361. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen of dit bij jou past (of we bespreken het persoonlijk samen door).

Het voortraject
Webdesign Friesland: Meestal krijg ik een ‘website wensenlijstje’ toegezonden via de mail. Maar een persoonlijk gesprek om alles door te spreken kan ook. Ik woon zelf ook in Friesland (Ruigahuizen), dus dat is nooit een probleem. Beide is mogelijk, als het maar goed duidelijk wordt (na deze informatie) wat deze opdracht inhoudt. Wat wil je met je website bereiken, wie is je doelgroep, wat moet het opleveren en hoe kunnen we dit samen aanpakken.

Vanuit deze informatie maak ik een offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de bouw van de website, de hosting en de domeinregistratie. Deze 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van webteksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Deze aanvullende onderdelen kun je ook zelf aanleveren. Dat scheelt weer wat in de prijs.

Het webdesign traject (Webdesign Friesland)

Als de offerte door jou is goedgekeurd gaan we echt aan de slag met de bouw. Ik maak dan een 1e online voorstel.

Een webdesign bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Een webdesigner is iemand die verantwoordelijk is voor het ontwerpen en creëren van de visuele en functionele aspecten van websites. Dit omvat meestal het ontwerpen van de lay-out, kleurenschema’s, lettertypen, afbeeldingen en andere visuele elementen van de website.

Naast het ontwerpen van de website, is een webdesigner ook verantwoordelijk voor het creëren van een gebruikerservaring die intuïtief en gemakkelijk te navigeren is. Dit kan inhouden dat de designer informatiearchitectuur creëert en navigatie-elementen ontwerpt die gebruikers helpen de informatie te vinden die ze zoeken.

In sommige gevallen kan een webdesigner ook verantwoordelijk zijn voor het coderen van de website, hoewel dit vaak wordt uitgevoerd door een webontwikkelaar. Webdesigners werken vaak in teamverband met andere webontwerpers en -ontwikkelaars om websites te maken die de merkidentiteit van een bedrijf weerspiegelen en aantrekkelijk zijn voor gebruikers.

Ik werk zelf veel met aangekochte WordPress thema’s. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een thema, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende fasen wordt de website verder doorontwikkeld in het WordPress CMS. Van een 1e voorstel tot dat de site helemaal af is. Tussentijds kun je de bouw live volgen via het web en feedback geven op de aanpassingen die ik doorvoer. Als de site helemaal naar wens is wordt deze definitief online gezet.

Het natraject
Als de website online staat, dan begint ‘het spel’ eigenlijk pas echt. Jij wilt je website goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (b.v. Webdesign Friesland). Dat noemen we SEO of Zoekmachine Optimalisatie.

SEO is belangrijk voor jouw bedrijfswebsite om verschillende redenen:

 1. Vergroot de zichtbaarheid: Door de website te optimaliseren voor zoekmachines, kan deze hoger in de zoekresultaten verschijnen. Dit vergroot de zichtbaarheid van de website en maakt het gemakkelijker voor potentiële klanten om deze te vinden.
 2. Verhoogt de kwaliteit van verkeer: SEO helpt bij het aantrekken van gerichte en relevante bezoekers naar de website. Dit kan leiden tot een hogere conversieratio, omdat deze bezoekers waarschijnlijker geïnteresseerd zijn in de producten of diensten van het bedrijf.
 3. Verbetert de gebruikerservaring: SEO omvat ook het optimaliseren van de inhoud en de structuur van de website om deze gemakkelijker te navigeren en te begrijpen te maken. Dit verbetert de gebruikerservaring en kan bijdragen aan een hogere betrokkenheid en loyaliteit van de bezoekers.
 4. Verlaagt de kosten voor online marketing: SEO kan helpen bij het verminderen van de kosten voor online marketing, omdat het zich richt op organische zoekresultaten in plaats van betaalde advertenties. Dit kan vooral nuttig zijn voor kleinere bedrijven met beperkte marketingbudgetten.

Kortom, SEO is een belangrijk onderdeel van het digitale marketingplan van een bedrijf omdat het kan bijdragen aan een hogere zichtbaarheid, meer gerichte verkeer, betere gebruikerservaring en lagere marketingkosten.

Het CMS en de plug-ins moeten ook onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je hebt grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van mijn servicepakketten.

.

Wil je weten wat voor jouw bedrijf de investering is?
Wil je weten wat een nieuwe website voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

 

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Webdesign Friesland Website bouwer Heerenveen
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen Webdesign Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl
Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • WordPress webdesign uit Friesland
 • Supersnel geleverd
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Webdesign Friesland

Webdesign Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, SEO, Internet Marketing & Webdesign Friesland

 

× Kan ik je helpen?