Websites & Internet Marketing
 

Website onderhoud

Website onderhoudIs de basis van jouw website nog prima, maar kan jouw site wel een ‘opfris beurt’ gebruiken? Of wil je jouw website uit breiden met nieuwe content en/of technieken? Dan kan ik je helpen.

Groot onderhoud aan de website
Bij het groot onderhoud wordt de website (vaak eenmalig) helemaal nagelopen en geüpdatet. Naast eventuele nieuwe content en (kleine) grafische aanpassingen wordt ook de zoekmachine optimalisatie aangepakt om de huidige score in Google te verbeteren en eventueel de laadtijd.

Maandelijks CMS en/ SEO onderhoud
Bij het maandelijks onderhoud wordt de WordPress software en de gebruikte plugins maandelijks door mij geüpdatet. Elke maand komen er nieuwe updates uit van deze onderdelen. Het is belangrijk om deze updates  door te voeren in de website. Dat voorkomt ‘ongewenst bezoek’ (o.a. Hacking) van jouw site. Naast dit technische onderhoud kan ik je maandelijks helpen met het onderhouden van jouw SEO (zoekmachine optimalisatie) en eventueel grafisch en tekstueel onderhoud. Ik bied verschillende onderhoudspakketten (v.a. 25,- p.m.) hierin aan, voor elk wat wils…

Wil je een kostenplaatje van mij ontvangen? Stuur dan een e-mail of vul het onderstaande mailformulier in.

Tjeerd Engel
06-119 52 361

    × Kan ik je helpen?