Websites & Internet Marketing
 

SEO Friesland, de zoekmachine specialist!

SEO Friesland: Je zocht waarschijnlijk in Google op het zoekwoord ‘SEO Friesland’ of iets soortgelijks… Ben je op zoek naar een betaalbare SEO specialist (in Friesland) die jou kan helpen met het doorvoeren van effectieve zoekmachine optimalisatie binnen jouw bestaande website? Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar, Google is de 1e stap tot het succes van een goede website (en SEO is ook net een van mijn ‘Stokpaardjes’ : ) Je bent hier dus op de juiste plek!

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  Wat is SEO?

  SEO (of zoekmachine optimalisatie) is een effectieve manier om jouw website hoger te laten scoren in Google. Een hogere score in Google levert veel op! De 1e 3 ‘organische’ zoekresultaten in Google nemen al 60% van alle clicks voor hun rekening. Daarom is SEO zo belangrijk voor een website. Daarmee trek je geïnteresseerde bezoekers richting je website om ze vervolgens te converteren tot klant.

  Bekijk de informatie en de klikpercentages in deze visual, de 1e 3 plekken nemen 60% van de clicks voor hun rekening:SEO Friesland

  SEO, oftewel Search Engine Optimization, is een strategie die wordt gebruikt om de zichtbaarheid van een website in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo te verbeteren. Het uiteindelijke doel van SEO is om ervoor te zorgen dat een website hoger wordt gerangschikt in de zoekresultaten voor relevante zoekopdrachten, wat leidt tot meer verkeer naar de site.

  De SEO onderdelen

  Er zijn verschillende aspecten van SEO, maar over het algemeen draait het om het optimaliseren van zowel de inhoud van een website als de technische aspecten ervan. Dit omvat onder andere het gebruik van relevante zoekwoorden in de inhoud van de website, het verbeteren van de laadsnelheid van de pagina’s, het optimaliseren van de meta-tags en het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites.

  Een belangrijk onderdeel van SEO is het begrijpen van de zoekintentie van gebruikers. Dit betekent dat website-eigenaren moeten begrijpen waar mensen naar op zoek zijn wanneer ze bepaalde zoektermen invoeren. Door te begrijpen welke vragen mensen hebben of welke informatie ze zoeken, kunnen website-eigenaren inhoud maken die aansluit bij die behoeften, wat de kans vergroot dat hun site wordt weergegeven in de zoekresultaten.

  Het verbeteren van de gebruikerservaring is ook een cruciaal onderdeel van SEO. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die gemakkelijk te gebruiken zijn en goed werken op verschillende apparaten. Dit betekent dat websites responsief moeten zijn, snel moeten laden en een duidelijke navigatie moeten hebben.

  SEO is een continu proces omdat zoekalgoritmen voortdurend evolueren en concurrentie op het internet blijft groeien. Het vereist voortdurende monitoring, analyse en aanpassing om de rangschikking van een website in zoekmachines te behouden of te verbeteren.

   

  Iets over Google en de positie in zoekmachines

  SEO Friesland: De positie van jouw website in de zoekresultaten van Google is een optelsom van diverse ranking-factoren. Google hanteert ongeveer 250 ranking-factoren bij de positionering van jouw site. 150 van deze factoren zijn in de loop van de tijd openbaar geworden (100 factoren die worden gehanteerd zijn nog steeds een groot geheim).

  Van de 150 factoren die bekend zijn, wegen er een aantal erg zwaar in het berekenen van jouw ranking in Google. Bij het optimaliseren van een website worden de ranking-factoren die zwaar wegen, en ook beïnvloedbaar zijn, binnen de website aangepast. Het optimaal invullen van deze onderdelen binnen de website heeft een positief effect op de score in Google op de voor jou belangrijke trefwoorden. In vakjargon noemen we dit zoekmachine-optimalisatie of SEO (Search Engine Optimalisation).

  SEO omvat een breed scala aan technieken, waaronder keyword research, on-page optimalisatie, link building en technische optimalisatie. Deze technieken helpen zoekmachines om de website te begrijpen en de relevantie ervan voor bepaalde zoekopdrachten te bepalen. Als de website goed is geoptimaliseerd, kan dit leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten en meer verkeer naar de website.

  SEO Friesland – zoekmachine marketing 

  SEO Friesland: Wil jij ook meer rendement uit jouw website halen, dan is SEO een effectieve optimalisatie methode om meer (en hoogwaardige)  bezoekers te genereren richting je website. Met het doorvoeren van SEO verhoog je de positie van jouw website (op effectieve trefwoorden) binnen de resultaten in Google. Hierdoor komen er meer en ook gerichte bezoekers op jouw website via de Google zoekmachine. Dit heeft een positief effect op het online resultaat!

  SEO Friesland – de zoekmachine specialist

  • Wil jij jouw website hoger laten scoren in de Google zoekresultaten? Dus een betere score in Google.
  • Ben je benieuwd wat effectieve zoekwoorden zijn binnen jouw markt en vakgebied? M.a.w. wat zijn voor jou de juiste zoekwoorden waar potentiële klanten op zoeken!
  • Wil jij meer resultaat uit je website halen? Om ervoor te zorgen dat de website ook echt iets oplevert!
  • Zoek je hulp om zoekmachine optimalisatie (SEO) door te voeren binnen jouw website? Of wil je de optimalisatie volledig uitbesteden? Om er zo voor te zorgen dat de website ook echt gaat scoren!
  • Zoek je een betaalbare SEO specialist in Friesland?


  Het kan echt!
  En ik kan je daarbij helpen : )

  Is jouw huidige website ‘Google-Proof’? Doe de test!

  Vul de onderstaande gegevens in en je site wordt gratis getest op:

  • Is er een verbetering in Zoekmachine Optimalisatie (SEO) bij jou mogelijk?
  • Laadsnelheid desktop versie (volgens de laatste Google SEO richtlijnen).
  • Laadsnelheid mobile versie (volgens de laatste Google SEO richtlijnen).
  • Is jouw website mobiel vriendelijk?
  • Hoe veilig is jouw website?
  • Zijn er verder nog verbeteringen door te voeren binnen de bestaande site?

  Tjeerd Engel


    

    

   Wie ben ik?

   Ik ben Tjeerd Engel. Door mijn brede kennis en 22 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en SEO technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mhttps://cutt.ly/pOm8LVLogelijkheden en kansen binnen Google, tegen een betaalbaar tarief.

   Zoekmachine optimalisatie Friesland

   Zoek je een specialist SEO Friesland, Flevoland of Overijssel? Een betaalbare ZZP-er die je kan helpen met jouw SEO? Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en (SEO) aanpak bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

   Tjeerd Engel
   o.a. Gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie voor WordPress (SEO Friesland)

   Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

   SEO Friesland SEO Friesland
   www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
   We Write Your Story SEO Friesland
   www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
   Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

   Benieuwd wat ik voor jouw SEO kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte voor jou.

    Jouw naam:

    Jouw e-mailadres:

    Jouw huidige webadres (als die er is):

    Wat wil je:

    OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

    Waar zoek je hulp voor:

    Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

    Omschrijf je vraag/hulpvraag:

    Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing – SEO Friesland

    × Kan ik je helpen?