Websites & Internet Marketing
 

Friesland webdesign

Friesland webdesignFriesland webdesign: ben je op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Je hebt wellicht in Google gezocht op: Friesland webdesign. Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot een succesvolle website (SEO is dan ook een van mijn ‘Stokpaardjes’ : ))

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuwe site. Sluit dat aan op jouw wensen en ideeën, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een website wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek gewenst. Beide is mogelijk. Als het maar duidelijk wordt wat jouw opdracht inhoudt. Wat jij precies wil, wie jouw doelgroep is, wat het moet opleveren en hoe we het zouden kunnen aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Deze 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar die kun je ook vaak zelf aanleveren. Dat scheelt weer in de prijs.

De ontwikkeling en webbouw
Als de offerte is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Ik maak dan een 1e online voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Themes. Die koop ik dan voor je in. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’. Doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld. Van een 1e voorstel tot dat de site helemaal klaar is. Tussentijds kun je de bouw live volgen en feedback geven op de aanpassingen. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject
Als de website online staat, dan begint het eigenlijk pas echt. De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (b.v. Friesland webdesign), het CMS en de plug-ins moeten onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je heb grafisch of inhoudelijk onderhoud aan jouw site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van de service pakketten.

Wil je weten wat het voor jou kost?
Wil je weten wat een nieuwe  website voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bijvoorbeeld webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

  Website VBN Parket Website IWF Holland
  www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
  Friesland webdesign Friesland webdesign
  www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Super snel geleverd
  • Lekker betaalbaar 🙂
  • Keuze uit 4500 Free WordPress templates
  • Keuze uit 1200 Premium (betaalde) WordPress templates
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

  Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

   

  Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing | Friesland webdesign

  × Kan ik je helpen?