Websites & Internet Marketing
 

WordPress websites voor de regio Friesland of Flevoland

Overweegt u om uw website te laten restylen of opnieuw op te zetten? Dan is het CMS WordPress een zeer goede technische en grafische keuze. Er zijn wereldwijd al meer dan 70 miljoen websites ontwikkeld binnen het WordPress CMS systeem. Met een marktaandeel van 22% (van alle websites op het hele internet) is WordPress verreweg het meest populaire website systeem van deze tijd (ook in Friesland, Flevoland en Overijssel). WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, veilig en kan met de juiste zoekmachine plug-in goede resultaten realiseren op effectieve zoekwoorden in de Google ranking.

Waarom WordPress?

WordPress is een van de meest populaire content management systemen (CMS) ter wereld. Het is gebouwd op een open-sourceplatform en is vrij beschikbaar voor iedereen die het wil gebruiken. WordPress is in eerste instantie ontwikkeld als een platform voor bloggers, maar het is uitgegroeid tot een volledig functioneel CMS waarmee bedrijven en individuen volledige websites kunnen maken. In dit artikel zullen we kijken naar enkele van de redenen waarom WordPress zo populair is en waarom het een goede keuze kan zijn voor uw website.

  1. WordPress open source

Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is dat het gratis is. U hoeft niet te betalen voor een licentie om het te gebruiken. Dit maakt het een zeer aantrekkelijke optie voor zowel individuen als bedrijven. Bovendien is WordPress open source, wat betekent dat de code openbaar is en door iedereen kan worden bekeken en gewijzigd. Dit heeft geleid tot een enorm ecosysteem van WordPress-ontwikkelaars die aanvullende functionaliteit en ondersteunende software ontwikkelen.

  1. Eenvoudige installatie en configuratie

Het installeren en configureren van WordPress is relatief eenvoudig, zelfs voor beginners. Het vereist geen technische kennis en er zijn veel hostingbedrijven die WordPress als een optie aanbieden op hun servers. Dit betekent dat u uw website binnen enkele minuten kunt opzetten en aan de slag kunt gaan.

  1. Duizenden gratis thema’s en plug-ins

WordPress heeft duizenden gratis thema’s en plug-ins beschikbaar die u kunt gebruiken om de functionaliteit van uw website uit te breiden en de visuele aantrekkingskracht te vergroten. Thema’s bepalen het uiterlijk van uw website en zijn een belangrijke factor in de gebruikerservaring. Plug-ins zijn kleine softwareprogramma’s die aanvullende functionaliteit bieden, zoals formulieren, e-commerce, SEO-optimalisatie en meer. Dit betekent dat u uw website gemakkelijk kunt aanpassen en uitbreiden om aan uw behoeften te voldoen zonder de hulp van een ontwikkelaar.

  1. Flexibiliteit en schaalbaarheid

WordPress is zeer flexibel en schaalbaar. Het is niet beperkt tot specifieke industrieën of toepassingen en kan worden gebruikt voor alles, van blogs en persoonlijke websites tot e-commerce en bedrijfswebsites. Het is ook mogelijk om de functionaliteit van uw website uit te breiden naarmate uw bedrijf groeit en uw behoeften veranderen.

  1. SEO-vriendelijk

WordPress is van nature SEO-vriendelijk. Het is gebouwd met schone code en heeft ingebouwde functies zoals categorieën, tags en permalinks die zoekmachines helpen uw website te indexeren en te rangschikken. Er zijn ook tal van plug-ins beschikbaar die u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines, zoals Yoast SEO en All in One SEO Pack.

Uw website laten bouwen in WordPress:

Wordpress websites Friesland Wilt u een nieuwe WordPress website laten bouwen? Ik bouw WordPress websites voor de regio Friesland, Flevoland en Overijssel
WordPress Friesland Is uw budget beperkt (maar moet het wel goed)! WordPress websites zijn er vanaf 795,- euro
WordPress Flevoland Wilt u de inhoud binnen deze website in eigen beheer houden? Of wilt u het onderhoud aan de website juist uitbesteden?
WordPress bouwer Balk Moet deze website in WordPress goed vindbaar worden in Google op uw belangrijkste producten en diensten?
WordPress webbouwer Kunt u zelf webteksten en goede foto’s aanleveren voor deze nieuwe website? Of wenst u hier ook ondersteuning bij?

Klinkt dit goed? dan kan ik u verder helpen!

Stuur mij een e-mail met uw website wensen en ik stuur u een vrijblijvend voorstel of we maken een persoonlijke afspraak.

Tjeerd Engel
info@tjeerdengel.nl

WordPress websites voor de regio’s Friesland, Friesland, Flevoland en Overijssel

Wordpress websites Friesland

Meer weten over het Open Source CMS WordPress: https://nl.wordpress.org/

WordPress websites Friesland & Flevoland

× Kan ik je helpen?