Websites & Internet Marketing
 

Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland

Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland

Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het verbeteren van jouw SEO binnen jouw huidige (of nieuwe) website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap in het succes van jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw website. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een SEO-wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Uit deze informatie moet duidelijk worden waarop jij gevonden wilt gaan worden in Google.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal het doorvoeren van de SEO, het sneller maken van de website, en eventueel een SSL. Aanvullend kan gekozen worden voor het herschrijven van (SEO) teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (b.v. SEO-webteksten). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

Het doorvoeren van zoekmachine optimalisatie binnen de website
Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik loop alle huidige webpagina’s na en verbeter deze qua SEO waar nodig. Ook worden er in veel gevallen specifieke SEO (landings-pagina’s) aangemaakt. Daarmee kun je op specifieke woordencombinaties goed scoren. In verschillende stappen wordt de website verder geoptimaliseerd.

Het natraject
Naast de eenmalige optimalisatie kun je ook een aanvullend SEO servicepakket afsluiten. Daarmee wordt jouw SEO binnen de website maandelijks goed onderhouden. Maar dit kun je uiteraard ook zelf verder oppakken.

Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland? Benieuwd wat de investering voor jou is?
Wil je weten wat in jouw geval de mogelijkheden zullen zijn? Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt/wil uitvoeren of aanleveren (b.v. het schrijven van SEO- webteksten). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl


Een aantal voorbeelden van websites die door mij zijn gemaakt en zijn geoptimaliseerd (SEO)

Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland Website Solex Sloten
www.machines4green.nl www.solexsloten.nl
   
Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.kornetbeton.nl

Een aantal grafische voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

www.aligotecatering.nl www.elgustoworkum.nl
   
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Wat zijn voordelen als je mij inhuurt:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar 🙂
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland


Andere interessante andere links:

× Kan ik je helpen?