Websites & Internet Marketing
 

SEO optimalisatie Friesland

SEO optimalisatie Friesland: Je zocht in de zoekmachine Google op ‘SEO optimalisatie Friesland‘ of iets soortgelijks. Leuk dat je mij zo gevonden hebt via Google! Zo zie je maar Google is de 1e stap in het vinden wat je zoekt op het web (en dat is naast het bouwen van websites nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Ben je op zoek naar een bedrijf (in Friesland) dat jou kan helpen met het doorvoeren van effectieve zoekmachine optimalisatie binnen jouw bestaande (of nieuwe) website? Dan ben je hier op de juiste plek!

SEO (of zoekmachine optimalisatie) is een effectieve manier om jouw website hoger te laten scoren in het zoeksysteem van Google. Een hogere score in Google levert veel op! De 1e 3 ‘organische’ zoekresultaten in Google nemen al meer dan 60% van alle clicks voor hun rekening. Daarom is SEO zo belangrijk voor het rendement van een website. Zonder bezoekers geen klanten! Met SEO trek je ook meer gerichte bezoekers naar je website om ze vervolgens te ”verleiden’ tot contact.

Bekijk de informatie en de klikpercentages in deze visual. De 1e 3 plekken nemen meer dan 60% van alle clicks voor hun rekening:SEO optimalisatie Friesland

Iets over Google en de positie in zoekmachines

De positie van een website in de zoekresultaten van Google is een optelsom van heel veel ‘ranking-factoren’. Google hanteert ongeveer 250 factoren die de uiteindelijke positionering van een website bepalen. 150 van deze factoren zijn in de loop van de tijd bekend geworden (nog zo’n 100 factoren die worden gehanteerd door Google zijn nog steeds een groot geheim). Van de 150 factoren die bekend zijn, wegen er een aantal erg zwaar in het berekenen van de ranking in Google. Bij het optimaliseren van een website worden de ranking-factoren die zwaar wegen en ook beïnvloedbaar zijn binnen jouw website door mij aangepast. Het optimaal invullen van deze zaken binnen jouw website heeft een positief effect op de eindscore in de zoekresultaten bij Google op voor jou belangrijke trefwoorden. In vakjargon noemen we dit Zoekmachine-optimalisatie of SEO (Search Engine Optimalisation).

SEO optimalisatie Friesland & zoekmachine marketing

Wilt je ook meer rendement uit jouw website halen? Dan is SEO een effectieve optimalisatie methode om meer (en hoogwaardige) bezoekers naar je website te genereren. Met het doorvoeren van SEO verhoog je de positie van jouw website (op effectieve trefwoorden) binnen de resultaten in Google. Hierdoor komen er meer en ook gerichte bezoekers op jouw website via de Google zoekmachine. Dit heeft een positief effect op het online resultaat!

SEO optimalisatie Friesland & zoekmachine specialist

 • Wil jij jouw website hoger laten scoren in de Google zoekresultaten? Dus een hogere score in Google op zoekwoorden?
 • Ben je benieuwd wat effectieve zoekwoorden zijn binnen jouw markt en vakgebied? Of wel, wat zijn voor jou de juiste zoekwoorden waar potentiële klanten op zoeken?
 • Wil jij meer resultaat uit je website halen? Om ervoor te zorgen dat de website ook echt iets oplevert!
 • Zoek je hulp om zoekmachine optimalisatie (SEO) door te voeren binnen jouw website? Of wil je de optimalisatie volledig uitbesteden? Om er zo voor te zorgen dat de website ook echt gaat scoren!
 • Zoek je een betaalbare SEO specialist in Friesland?


Het kan echt!
En ik kan je daarbij helpen : )

Is jouw huidige website ‘Google-Proof’? Doe de test!

Vul de onderstaande gegevens in en je site wordt gratis getest op:

 • Is er een verbetering in Zoekmachine Optimalisatie (SEO) bij jou mogelijk?
 • Laadsnelheid desktop versie (volgens de laatste Google SEO richtlijnen).
 • Laadsnelheid mobile versie (volgens de laatste Google SEO richtlijnen).
 • Is jouw website mobiel vriendelijk?
 • Hoe veilig is jouw website?
 • Is jouw bestaande site nog verder te verbeteren…

Tjeerd Engel


   

   

  Wie ben ik?

  Ik ben Tjeerd Engel. Door mijn brede kennis en 22 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en SEO technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google, tegen een betaalbaar tarief.

  SEO artikelen

  Artikelen die ik heb geschreven m.b.t. SEO optimalisatie Friesland:

  De basis van zoekmachine optimalisatie
  Zo schrijf je een goede zoekmachine (SEO) tekst voor in je website
  Optimaliseer je website met landingspagina’s

  Zoekmachine optimalisatie Friesland

  Zoek je hulp van een SEO optimalisatie Friesland? Een betaalbare ZZP-er die je kan helpen met jouw SEO? Stuur mij een mailtje en ik zal jouw huidige website en (SEO) aanpak bekijken. Daarna stuur ik je een vrijblijvend optimalisatie voorstel toe.

  Tjeerd Engel
  o.a. Gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie voor WordPress (SEO optimalisatie Friesland)

  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

  SEO optimalisatie Friesland SEO optimalisatie Friesland
  www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
  Website WWYS SEO optimalisatie Friesland
  www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Benieuwd wat ik voor jouw SEO kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte voor jou.

   Jouw naam:

   Jouw e-mailadres:

   Jouw huidige webadres (als die er is):

   Wat wil je:

   OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

   Waar zoek je hulp voor:

   Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

   Omschrijf je vraag/hulpvraag:

   Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing & SEO optimalisatie Friesland

   × Kan ik je helpen?