Online marketing Friesland

Online marketing FrieslandJe zocht waarschijnlijk in Google op ‘Online marketing Friesland’ of iets gelijks. Ben je opzoek naar een bedrijf in Friesland die je kan helpen met jouw online marketing activiteiten of het opzetten van een nieuwe website? Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot een succesvolle website (SEO is dan ook een van mijn ‘Stokpaardjes’ šŸ™‚ )

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuwe site. Sluit dat aan op jouw wensen en ideeƫn, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeƫn en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een website of online marketing wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek gewenst. Ik woon in Friesland, dus dat is geen probleem. Beide is mogelijk. Als het maar duidelijk wordt wat jouw opdracht inhoud. Wat je wilt precies, wie is je doelgroep, wat moet het opleveren en hoe we het zouden kunnen aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Deze 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor online marketing activiteiten (b.v. SEO, Social Media en e-mailmarketing) of andere aanvullende diensten.

De uitvoering

Als de offerte is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Ik maak dan een 1e online voorstel. Bij het bouwen werk zelf veel met premium WordPress Themes. Die koop ik dan voor je in. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’. Doordat de vormgeving grotendeels als is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld of de huidige site en online marketing aanpak verbeterd. Van een 1e voorstel tot dat de site helemaal klaar is. Tussentijds kun je feedback geven op de aanpassingen.

Het natraject
Als de website online staat, dan begint het eigenlijk pas echt. De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (b.v. Online marketing Friesland), het CMS en de plugins moet onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je heb grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van de service pakketten.

Wil je weten wat het voor jou kost?
Wil je weten wat een nieuwe Ā website voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeĆ«n. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kun uitvoeren of aanleveren (b.v. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

 


Een aantal voorbeelden van website die door mij gemaakt zijn

Online marketing friesland Online marketing friesland
http://www.parketboerderij-vbn.nl http://www.gastro-events.nl
Online marketing friesland Online marketing friesland
https://www.wwys.nl http://www.vakantienaarbali.nl

Mijn voordelen op een rij:

 • 17 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar šŸ™‚
 • Keuze uit 4400 Free WordPress templates
 • Keuze uit 1100 Premium (betaalde) WordPress templates
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel Ć©n pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeƫn toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Online marketing friesland nodig? Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing