Websites & Internet Marketing
 

Online marketing Friesland

Online marketing FrieslandOnline marketing Friesland: je zocht waarschijnlijk in Google op ‘Online marketing Friesland‘ of iets soortgelijks. Ben je op zoek naar een bedrijf/persoon in Friesland die jou echt kan helpen met jouw online marketing activiteiten? Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is belangrijk bij de 1e stap tijdens het zoeken en zoekmachine marketing is nu net een van mijn ‘Stokpaardjes’ : )

Online marketing Friesland

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij jouw online marketing en/of het ontwikkelen van jouw nieuwe site. Sluit dat aan op jouw wensen en ideeën, stuur mij dan een mailtje met waar je nu tegen aan loopt bij de uitvoer van jouw online marketing  en wat je wilt. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik lijstje met ‘problemen’ en online marketing wensen via de mail toegezonden. Maar dat kunnen we ook in een persoonlijk gesprek bespreken. Ik woon in Z-W Friesland (Ruigahuizen naast Balk). Beide is mogelijk. Als het maar duidelijk wordt waar je tegenaan loopt en wat jouw opdracht concreet inhoudt. Wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Wat moet het opleveren en hoe kunnen we dat het beste aanpakken.

Vanuit deze informatie maak ik een offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de ontwikkeling van een nieuwe website. Maar in sommige gevallen kan de bestaande site met diverse aanpassingen nog prima blijven functioneren. Aanvullend kan gekozen worden voor online marketing activiteiten (bv. Zoekmachine optimalisatie, AdWords, Social Media en e-mailmarketing) of andere aanvullende online diensten.

De uitvoering
Als de offerte is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Gaan we ook een nieuwe website bouwen, dan werk zelf graag met premium WordPress Themes. Die koop ik dan voor je in. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’. Doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld of de huidige website en online marketing aanpak verbeterd. Tussentijds kun je feedback geven op de aanpassingen of uitvoer.

Het natraject
Als de nieuwe site online staat of de bestaande site is geoptimaliseerd, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op de zoekwoorden ‘Online marketing Friesland’). Daar zullen we tijd voor vrij moeten maken. Maar ook het WordPress-CMS en de plug-ins zullen goed onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van mijn servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering is?
Wil je weten wat in jouw geval Online marketing Friesland gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook even aan wat je zelf kunt/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Online marketing Friesland Online marketing Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

  • 18 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Online marketing Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing

Andere interessante links:

 

× Kan ik je helpen?