Websites & Internet Marketing
 

Webdesign Sneek

Webdesign Sneek

Webdesign Sneek zocht je in Google… zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website of het verbeteren van jouw bestaande site? Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot het succes met jouw website (en Zoekmachine optimalisatie (SEO) is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ : )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optuigen van een nieuwe website en eventueel de Internet marketing daar om heen. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte voor jou. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een kort wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Sneek is voor mij dichtbij. Ik woon in Ruigahuizen (nabij Balk), een persoonlijke afspraak is nooit een probleem. Uit de aangeleverde informatie moet duidelijk worden wat de opdracht inhoudt. Wat je wilt, hoe groot (of klein) is het project, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste (online) benaderen.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Deze 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

De bouw van de nieuwe website in WordPress
Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Templates. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die deels grafisch zijn aan te passen. Dit houdt de investering laag t.o.v. een ‘Custom Design’ (ontwerp op maat). Dit komt doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte templates. Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld!) in de vormgeef-fase . Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) product dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/thema, lees dan dit blog van mij even door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot dat de site helemaal klaar is. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject
Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op Webdesign Sneek). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plug-ins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuw webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het project. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Webdesign Sneek Website bouwer Heerenveen
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen WordPress Heerenveen
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl
Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Webdesign Sneek
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in de zoekresultaten bij Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Webdesign Sneek

Webdesign Sneek nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Webdesign Sneek

× Kan ik je helpen?