Websites & Internet Marketing
 

WordPress webbouw en websites voor het MKB in Friesland

Bent u als MKB-er toe aan een nieuwe website of online aanpak? Ik ontwikkel WordPress websites voor het MKB in de regio Friesland.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om gevonden te worden op het internet. Maar ook het raken ‘van de juiste snaar’ is essentieel bij een 1e kennismaking van klanten met uw bedrijf. Al 22 jaar vind ik het een ‘sport’ om deze elementen te verwerken in websites en de online marketing voor het MKB.

MKB websites FrieslandMKB websites Friesland

Wilt u een goede website die gebruiksvriendelijk is en eenvoudig in onderhoud en beheer? Een website die u makkelijk zelf kunt beheren? Zoekt u als MKB -er een goede maar ook betaalbare oplossing voor uw website en/of internet marketing? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Laten wij samen eens de mogelijkheden bespreken.

Ik bouw websites voor het Friese MKB in WordPress (het meest gebruiksvriendelijke website CMS van deze tijd!)

Ik zorg voor een responsive webdesign (een website die ook goed werkt op Tablets en Smartphones)

Ik maak uw website goed vindbaar in Google op essentiële trefwoorden voor uw branche.

Ook kan ik helpen met het onderhouden van uw WordPress website en CMS.

Mijn 22 jaar internet ervaring en MKB kennis pas ik toe binnen mijn online aanpak en de bouw van websites.

Mijn motto is; het moet wel goed, maar ook betaalbaar blijven!

Bent u geïnteresseerd? Stuur mij dan een email met uw globale website wensen (en de problemen waar u nu tegen aan loopt). Dan stuur ik u een vrijblijvend voorstel retour of we maken een persoonlijke afspraak.

Tjeerd Engel
info@tjeerdengel.nl

MKB websites Friesland

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website Parketboerderij VBN MKB websites Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
MKB websites Friesland Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:MKB websites Friesland

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar 🙂
 • Keuze uit 5400 Free WordPress templates
 • Keuze uit 2100 Premium (betaalde) WordPress templates
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik vrijblijvende een offerte.

 

MKB websites Friesland & WordPress webbouw voor de regio Friesland

× Kan ik je helpen?