Websites & Internet Marketing
 

WordPress website laten maken Friesland

Wordpress website laten maken Friesland

Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe WordPress website? Je hebt wellicht in Google gezocht op: WordPress website laten maken Friesland (of iets soortgelijks) Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar… Google is de 1e stap om iets te vinden op het internet. (en SEO (zoekmachine optimalisatie) is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optuigen van een nieuwe WordPress website en de Internet marketing daar om heen. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak besluiten wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Uit deze eerste informatie moet duidelijk worden wat de opdracht globaal inhoudt. Wat je precies wilt, hoe groot (of klein) is het webproject, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste (online) bereiken.

Vanuit deze informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de bouw van de website, de hosting en de domeinregistratie. Die 3 onderdelen zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf diverse zaken aanleveren of laten verzorgen (bv. webteksten en fotografie). Dat scheelt al weer een stuk in de totaalprijs.

De bouw van de nieuwe WordPress website
Als de offerte door jou is goedgekeurd gaan we ‘echt’ aan de slag. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e grafisch-voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Themes. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die deels grafisch zijn aan te passen. Dit houdt de investering een stuk lager t.o.v. een ‘Custom Design’ (ontwerp op maat). Dit komt doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte templates. Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld) in de vormgeef fase. Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een betere) website dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/theme, lees dan dit blog van mij even door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en mij feedback geven. Als de site helemaal naar wens is, wordt deze definitief online gezet.

Het natraject
Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op ‘WordPress website laten maken Friesland’). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het WordPress-CMS en de plug-ins zullen goed onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het web-project. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. web-teksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Wordpress website laten maken Friesland Website IWF Holland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
wordpress website laten maken friesland wordpress website laten maken friesland
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 18 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar : )
 • Keuze uit 4400 Free WordPress templates
 • Keuze uit 1100 Premium (betaalde) WordPress-themas
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

WordPress website laten maken Friesland? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en WordPress website laten maken Friesland

× Kan ik je helpen?