Website laten maken Flevoland

Website laten maken FlevolandJe zocht waarschijnlijk in Google op ‘Website laten maken Flevoland’ of iets soortgelijks. Ben je opzoek naar een bedrijf in de buurt van Flevoland die je kan helpen met het opzetten van een nieuwe website?Dan kan ik je helpen! Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot een succesvolle website (SEO is dan ook een van mijn ‘Stokpaardjes’ : ) 

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuwe site. Sluit dat aan op jouw wensen en ideeën, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een website wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek gewenst. Ik woon in zuid Friesland (aan de rand van Noord Flevoland), dus dat is geen probleem. Beide is mogelijk. Als het maar duidelijk wordt wat jouw opdracht inhoud. Wat je wilt precies, wie is je doelgroep, wat moet het opleveren en hoe we het zouden kunnen aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Deze 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar die kun je ook vaak zelf aanleveren. Dat scheelt weer in de prijs.

De website ontwerpen – Het vormgeef traject
Als de offerte is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Ik maak dan een 1e online voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Themas. Die koop ik dan voor je aan. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘ontwerp op maat’. Doordat de vormgeving grotendeels als is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een ontwerp op maat en het bouwen vanuit een thema, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld. Van een 1e voorstel tot dat de site helemaal klaar is. Tussentijds kun je de bouw live volgen en feedback geven op de aanpassingen. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject
Als de website online staat, dan begint het eigenlijk pas echt. De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (b.v. Website laten maken Flevoland), het CMS en de plugins moet onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je heb grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van de service pakketten.

Wil je weten wat het voor jou kost?
Wil je weten wat een nieuwe  website voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (b.v. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van website die door mij gemaakt zijn

Website laten maken Flevoland Website bouwer Heerenveen
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen WordPress Heerenveen
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl

Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

  • 18 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Website laten maken Flevoland

Website laten maken Flevoland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Website laten maken Flevoland