Websites & Internet Marketing
 

Website laten maken Flevoland

Website laten maken FlevolandWebsite laten maken Flevoland: Je zocht waarschijnlijk in Google op ‘Website laten maken Flevoland’ of iets soortgelijks. Ben je op zoek naar een bedrijf in de buurt van Flevoland dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Dan kan ik je helpen! Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot een succesvolle website (SEO is dan ook een van mijn ‘Stokpaardjes’ : )

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij het ontwikkelen van een nieuwe site. Sluit dat aan op jouw wensen en ideeën, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Een website is tegenwoordig een essentieel onderdeel van het succes van een bedrijf. Het is niet alleen een online visitekaartje, maar het biedt ook een kans om potentiële klanten te bereiken, producten en diensten te verkopen en contact te onderhouden met klanten. Het hebben van een professionele website is daarom van groot belang. In dit artikel zal ik bespreken waarom het belangrijk is om een website te hebben en waar je op moet letten bij het laten maken van een website.

Waarom een website belangrijk is…

Een website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Het is vaak het eerste contact dat een potentiële klant met jouw bedrijf heeft. Als je geen website hebt, is het alsof jouw bedrijf niet bestaat in de online wereld. Het hebben van een professionele website zorgt voor een goede eerste indruk en kan potentiële klanten overtuigen om contact op te nemen of een aankoop te doen.

Een website biedt ook een kans om potentiële klanten te bereiken die anders misschien niet van jouw bedrijf zouden hebben gehoord. Als mensen op zoek zijn naar een product of dienst, gaan ze vaak eerst online zoeken. Als jouw bedrijf niet online vindbaar is, mis je dus potentiële klanten.

Een website biedt ook de mogelijkheid om producten en diensten online te verkopen. Dit kan een geweldige manier zijn om nieuwe klanten te bereiken en omzet te genereren. Door online te verkopen, kan jouw bedrijf 24/7 actief zijn en kunnen klanten op elk moment van de dag aankopen doen.

Een website biedt ook de mogelijkheid om contact te onderhouden met klanten. Door middel van een contactformulier, chatfunctie of nieuwsbrief kunnen klanten gemakkelijk contact opnemen met jouw bedrijf en op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen.

.

Het voortraject; website laten maken Flevoland
Meestal krijg ik een website wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek gewenst. Ik woon in Z-W Friesland (aan de rand van Noord Flevoland), dus dat is geen probleem. Beide is mogelijk. Als het maar duidelijk wordt wat jouw opdracht inhoudt. Wat je precies wilt, wie jouw doelgroep is, wat het moet opleveren en hoe we het zouden kunnen aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Deze 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar die kun je ook vaak zelf aanleveren. Dat scheelt weer in de prijs.

De website ontwerpen – het vormgeef traject – website laten maken Flevoland
Als de offerte is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Ik maak dan een 1e online voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Themas. Die koop ik dan voor je aan. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘ontwerp op maat’. Doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een ontwerp op maat en het bouwen vanuit een thema, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld. Van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de bouw live volgen en feedback geven op de aanpassingen. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject – website laten maken Flevoland
Als de website online staat, dan begint het eigenlijk pas echt. De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. Website laten maken Flevoland), het CMS en de plug-ins moet onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je heb grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van de service pakketten.

.

Wil je weten wat het voor jou kost?
Wil je weten wat een nieuwe  website voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website laten maken Flevoland Website bouwer Heerenveen
www.iwfholland.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Webbureau Heerenveen WordPress Heerenveen
www.parketboerderij-vbn.nl www.solexsloten.nl
Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio

Of wil je een offerte bij mij opvragen?

Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Website laten maken Flevoland

Website laten maken Flevoland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Website laten maken Flevoland

× Kan ik je helpen?