Websites & Internet Marketing
 

Website laten maken WordPress

Website laten maken WordPressWebsite laten maken WordPress: Waarom kiezen voor WordPress voor je website? WordPress is het meest populaire Content Management Systeem (CMS) ter wereld, en dat is niet zonder reden. Het platform biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor zowel beginners als ervaren webontwikkelaars er graag mee werken.

Met WordPress kun je een breed scala aan websites maken, van eenvoudige blogs tot complexe e-commerce sites. Bovendien is WordPress open source, wat betekent dat je toegang hebt tot een enorme gemeenschap van ontwikkelaars en ontelbare plug-ins en thema’s om je website volledig naar wens aan te passen.

De rol van SEO in je WordPress-website

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is een cruciaal element voor het succes van je website. Door je website en content te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, verhoog je de kans dat je website hoog scoort in de zoekresultaten, wat leidt tot meer bezoekers en potentiële klanten. WordPress is van nature SEO-vriendelijk, maar er zijn verschillende strategieën en plug-ins die je kunt gebruiken om je SEO-inspanningen verder te verbeteren.

Belangrijke SEO-strategieën voor je WordPress-website

Kies een SEO-vriendelijk thema: Niet alle WordPress-thema’s zijn gelijk gemaakt. Sommige zijn beter geoptimaliseerd voor SEO dan andere. Kies een thema dat snel laadt, responsive is, en schone code heeft.

Gebruik SEO-plug-ins: Er zijn talloze SEO-plug-ins beschikbaar voor WordPress, zoals Yoast SEO, die je helpen bij het optimaliseren van je content, het genereren van sitemaps, en het beheren van je meta tags.

Optimaliseer je content: Zorg ervoor dat je content van hoge kwaliteit is, gericht op relevante trefwoorden, en waarde biedt aan je lezers. Gebruik header tags (H1, H2, H3) om je content te structureren en voeg alt-tags toe aan je afbeeldingen.

Verbeter de laadsnelheid van je site: De laadsnelheid van je website is een belangrijke rankingfactor voor Google. Optimaliseer de grootte van je afbeeldingen, minimaliseer het gebruik van plug-ins, en overweeg een caching-plug-in te gebruiken om de snelheid van je site te verbeteren.

Zorg voor een mobielvriendelijke website: Met de toename van mobiel internetgebruik, is het essentieel dat je website mobielvriendelijk is. WordPress-thema’s zijn meestal responsive, maar het is altijd goed om dit te testen en waar nodig aanpassingen te maken.

 

Tips voor webdesign en SEO

Als expert in webdesign en SEO, benadrukt Tjeerd Engel het belang van een gebruiksvriendelijke website die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Een goed ontworpen website houdt bezoekers langer vast, verlaagt het bouncepercentage, en verbetert de conversieratio’s. Tjeerd adviseert om altijd de gebruikerservaring voorop te stellen, met duidelijke navigatie, snelle laadtijden, en toegankelijke content voor alle gebruikers.

 

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?

Een website laten maken met WordPress biedt je de flexibiliteit, schaalbaarheid, en het potentieel om hoog te scoren in zoekmachines. Door de juiste SEO-strategieën toe te passen, kun je de zichtbaarheid van je website vergroten en meer verkeer aantrekken. Onthoud dat SEO een doorlopend proces is; het is belangrijk om je strategieën regelmatig te evalueren en aan te passen aan de veranderende algoritmes van zoekmachines. Met de expertise van Tjeerd Engel en een focus op kwalitatieve content en gebruikerservaring, kun je een succesvolle online aanwezigheid opbouwen en onderhouden.

Het creëren van een effectieve website en het optimaliseren voor zoekmachines kan overweldigend lijken, maar met de juiste kennis en hulpmiddelen is het een haalbare en lonende onderneming. WordPress biedt een solide basis, en door te focussen op SEO en webdesign principes, kun je ervoor zorgen dat je website niet alleen gevonden wordt, maar ook een positieve ervaring biedt voor iedereen die hem bezoekt.

.Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website laten maken WordPress Website laten maken WordPress
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website laten maken wordpress Tjeerd Engel
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 24 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte:

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  NWebsite laten maken WordPress? Tjeerd Engel Websites & SEO

  × Kan ik je helpen?