Websites & Internet Marketing
 

Website laten maken WordPress

Website laten maken WordPress: Ik zie dat je op zoek bent naar een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website. Je heb wellicht gezocht in Google op: ‘Website laten maken WordPress’ Leuk dat je mij gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap (SEO is een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Ik zal kort uitleggen wat ik daarin voor jou kan betekenen. Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.
.

Het voortraject

Meestal krijg ik een website wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Daarna moet duidelijk zijn wat de opdracht inhoudt. Beide kan, net wat bij jou past. Als het maar duidelijk (voor mij en jou) wordt wat je wilt, wie je doelgroepen zijn en hoe we het zouden kunnen aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Die 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar die kun je ook goed zelf aanleveren. Zeker als het budget beperkter is.
.

Het Bouw traject

Waarom een website laten maken WordPress

Er zijn verschillende redenen waarom WordPress een populaire keuze is voor het maken van een website:

 1. Gebruiksvriendelijk: WordPress is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, wat betekent dat het gemakkelijk te gebruiken is voor mensen met verschillende niveaus van technische kennis.
 2. Flexibiliteit: WordPress is zeer flexibel en kan worden gebruikt om verschillende soorten websites te maken, waaronder blogs, zakelijke websites, e-commerce websites en meer.
 3. Thema’s en plugins: WordPress biedt duizenden gratis en betaalde thema’s en plugins waarmee je de functionaliteit en het uiterlijk van jouw website kunt aanpassen en uitbreiden.
 4. SEO-vriendelijk: WordPress is van nature SEO-vriendelijk en biedt veel functies die kunnen helpen bij het optimaliseren van de website voor zoekmachines.
 5. Gemeenschap en ondersteuning: WordPress heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers, waardoor het gemakkelijk is om hulp te vinden bij het oplossen van problemen of het vinden van antwoorden op vragen.
 6. Schaalbaarheid: WordPress is schaalbaar en kan worden aangepast aan de groeiende behoeften van jouw website en bedrijf.

WordPress biedt veel voordelen voor het maken van een website, waaronder gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, thema’s en plugins, SEO-vriendelijkheid, gemeenschap en ondersteuning, en schaalbaarheid. Dit maakt het een populaire keuze voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.
.

Website laten maken WordPress

Als je een website wilt laten maken in WordPress, zijn er een aantal stappen die je moet volgen:

 1. We kiezen een domeinnaam en webhosting: Dit zijn de eerste stappen in het proces van het maken van een website. Kies een domeinnaam die past bij jouw bedrijf en registreer deze bij een domeinregistrar. Beide onderdelen kan ik voor je regelen.
 2. Ik installeer WordPress en diverse plugins: WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat veel wordt gebruikt voor het maken van websites. Het is gratis te downloaden en eenvoudig te installeren.
 3. Kies een thema: WordPress heeft duizenden thema’s beschikbaar die je kunt gebruiken voor het ontwerpen van jouw website. Kies een thema dat past bij de stijl van jouw bedrijf.
 4. Pas het thema aan: Nadat je een thema hebt gekozen, kun je het aanpassen aan jouw wensen. Dit omvat het toevoegen van jouw eigen logo, het aanpassen van kleuren en lettertypen, het toevoegen van inhoud en het aanpassen van de lay-out van de pagina’s.
 5. Voeg extra functionaliteit toe: WordPress heeft duizenden plugins beschikbaar die je kunt gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen aan jouw website. Dit omvat bijvoorbeeld plugins voor het toevoegen van een contactformulier, het toevoegen van social media links of het verbeteren van de SEO van de website.
 6. Publiceer de website: Nadat je tevreden bent met het ontwerp en de functionaliteit van de website, kun je deze publiceren en live zetten.

Het is belangrijk om te onthouden dat het maken van een website een doorlopend proces is. Het is belangrijk om de website regelmatig bij te werken en te optimaliseren om ervoor te zorgen dat deze relevant en up-to-date blijft.

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de bouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.
.

Het natraject

Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op ‘Website laten maken WordPress’). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plug-ins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

.

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website VBN Parket Website IWF Holland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website laten maken wordpress Website laten maken wordpress
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte:

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  Nieuwe website laten maken WordPress? Tjeerd Engel Websites & SEO

  × Kan ik je helpen?