Websites & Internet Marketing
 

Bedrijfswebsite

BedrijfswebsiteBedrijfswebsite: Ik zie dat je op zoek bent naar een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe bedrijfswebsite. Je heb wellicht gezocht in Google op: Bedrijfswebsite Leuk dat je mij gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap (SEO is een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Bedrijfswebsite laten maken?

Ik zal kort uitleggen wat ik daarin voor jou kan betekenen. Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Er zijn verschillende elementen die niet mogen ontbreken op een bedrijfswebsite. Hieronder vindt u enkele belangrijke elementen:

 1. Duidelijke en overzichtelijke navigatie: het moet voor bezoekers gemakkelijk zijn om te vinden wat ze zoeken. Zorg daarom voor een duidelijke en overzichtelijke navigatie.
 2. Contactgegevens: vermeld de contactgegevens van het bedrijf, zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres, zodat bezoekers gemakkelijk contact met u kunnen opnemen.
 3. Over ons pagina: geef informatie over het bedrijf en de mensen erachter. Dit geeft vertrouwen en transparantie.
 4. Diensten of producten: laat duidelijk zien welke diensten of producten het bedrijf aanbiedt. Zorg voor heldere informatie over de voordelen en kenmerken van elk product of elke dienst.
 5. Call-to-action (CTA): voeg duidelijke en relevante CTA’s toe om bezoekers te stimuleren actie te ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld een ‘Contact’ knop zijn, maar ook een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief.
 6. Testimonials of referenties: laat zien wat andere klanten van het bedrijf vinden en hoe zij de diensten of producten hebben ervaren. Dit kan potentiële klanten overtuigen om ook voor uw bedrijf te kiezen.
 7. Responsive design: zorg dat de website er goed uitziet en goed werkt op zowel desktops als mobiele apparaten.
 8. Privacyverklaring en cookieverklaring: zorg dat uw website voldoet aan de privacywetgeving door een privacyverklaring en cookieverklaring toe te voegen.

Door deze elementen toe te voegen aan uw bedrijfswebsite, zorgt u voor een professionele uitstraling en maakt u het voor bezoekers gemakkelijk om te vinden wat ze zoeken en om contact op te nemen met uw bedrijf.

SEO voor jouw bedrijfswebsite (hoog in Google)

SEO (Search Engine Optimization) is een belangrijke factor voor jouw bedrijfswebsite om beter vindbaar te worden in zoekmachines en zo meer verkeer naar de website te genereren. Hieronder vindt u enkele factoren om de SEO van uw bedrijfswebsite te realiseren:

 1. Keyword onderzoek: Doe onderzoek naar zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf en uw doelgroep. Gebruik deze zoekwoorden op de juiste manier op uw website, zoals in de titels, subkoppen, meta-omschrijvingen en in de tekst zelf.
 2. Goede content: Zorg voor waardevolle en relevante content op uw website die aansluit op de zoekintenties van uw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan blogartikelen, whitepapers, infographics of video’s.
 3. Technische SEO: Zorg ervoor dat uw website technisch goed in elkaar zit. Dit betekent onder andere dat de website snel laadt, mobielvriendelijk is en dat de URL’s logisch zijn opgebouwd.
 4. Linkbuilding: Zorg voor kwalitatieve inkomende links naar uw website. Dit kan door bijvoorbeeld interessante content te delen op social media, gastblogs te schrijven of door linkbuildingpartnerships aan te gaan.
 5. Lokale SEO: Als uw bedrijf lokaal opereert, is het belangrijk om uw website te optimaliseren voor lokale zoekopdrachten. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld lokale zoekwoorden te gebruiken, uw Google Mijn Bedrijf-pagina te optimaliseren en lokale links te vergaren.
 6. Analyseer en optimaliseer: Houd uw zoekmachine rankings, verkeer en conversies goed in de gaten en stuur bij waar nodig. Maak bijvoorbeeld gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gedrag van uw websitebezoekers.

Door deze factoren goed toe te passen, kunt u de SEO van uw bedrijfswebsite verbeteren en zo meer verkeer naar uw website genereren. Vergeet niet dat SEO een continu proces is en dat het tijd en inzet vergt om goede resultaten te behalen.

.

Wil je weten wat het voor jou kost?

Wil je weten wat een bedrijfswebsite voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bijvoorbeeld webteksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die natuurlijk aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl


Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Bedrijfswebsite Wordpress website laten bouwen
www.parketboerderij-vbn.nl www.eigenwarmtebalk.frl
Bedrijfswebsite Bedrijfswebsite
www.wwys.nl www.jachtwerfzevenbergen.nl
.

Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte:

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  Nieuwe bedrijfswebsite nodig? Tjeerd Engel Websites & SEO

  × Kan ik je helpen?