Websites & Internet Marketing
 

Kosten website zzp

Kosten website zzp

Kosten website zzp: Als zzp’er is het hebben van een website een essentieel onderdeel van je online aanwezigheid. Het hebben van een professionele website kan helpen om potentiële klanten te bereiken en te overtuigen om met jouw bedrijf in zee te gaan. In dit artikel zal ik bespreken wat de kosten zijn van het bouwen en onderhouden van een website als zzp’er, met speciale aandacht voor webdesign, webbouw en WordPress.

.

.

Kosten website ZZP ‘webdesign’

Kosten website zzp: Webdesign is een belangrijk onderdeel van het bouwen van een website. Het gaat hierbij om het ontwerpen van de lay-out, het bepalen van de kleuren en het selecteren van afbeeldingen en andere visuele elementen. Een goed webdesign kan ervoor zorgen dat je website er professioneel uitziet en dat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken.

De kosten van webdesign kunnen sterk variëren, afhankelijk van de omvang van het project en de ervaring van de designer. Voor een basis website ontwerp kun je rekenen op een prijs van ongeveer € 795,-. Dit omvat het ontwerp van de homepagina en de andere pagina’s op de website, het bepalen van de kleuren en het selecteren van afbeeldingen.

Het is belangrijk om te beseffen dat webdesign een investering is. Een professioneel ontwerp kan ervoor zorgen dat je website er betrouwbaar en aantrekkelijk uitziet, wat kan leiden tot meer klanten en meer omzet. Als je een beperkt budget hebt, kun je overwegen om een freelancer in te huren in plaats van een groot bureau, omdat freelancers vaak lagere tarieven hanteren.

 

Kosten website zzp ‘webbouw’

Kosten website zzp: Webbouw is het proces van het daadwerkelijk bouwen van de website. Dit omvat het programmeren van de code, het integreren van de lay-out en het opzetten van de functionaliteiten. Een goede webbouwer zorgt ervoor dat de website snel en goed werkt op alle apparaten en dat de gebruikerservaring optimaal is.

Net als bij webdesign kunnen de kosten van webbouw sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit van het project en de ervaring van de webbouwer. Voor een eenvoudige website kun je rekenen op een prijs vanaf  €795.

 

WordPress

Kosten website zzp:WordPress is een van de meest populaire platforms voor het bouwen van websites, vooral voor zzp’ers. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) dat het gemakkelijk maakt om een website te maken en te beheren, zelfs als je geen kennis hebt van coderen en programmeren.

Een van de voordelen van WordPress is dat er veel gratis en betaalde sjablonen beschikbaar zijn om uit te kiezen. Dit kan de kosten voor webdesign verminderen als je ervoor kiest om een ​​sjabloon te gebruiken in plaats van een op maat gemaakt ontwerp te laten maken. Houd er wel rekening mee dat een sjabloon mogelijk niet uniek is en niet volledig aansluit op je merk en doelstellingen.

Er zijn ook veel gratis en betaalde plug-ins beschikbaar op WordPress om extra functionaliteit toe te voegen aan je website. Dit kan bijvoorbeeld een contactformulier, een e-commerce winkel of een blog zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat sommige plug-ins geld kosten en dat je de kosten hiervan moet meenemen in je budget.

.

Kosten SEO voor WordPress

De kosten van SEO (Search Engine Optimization) voor een website variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de website, de competitie in de branche en het niveau van de SEO-diensten die worden geleverd.

SEO (Search Engine Optimization) is het proces van het optimaliseren van een website om beter te presteren in zoekmachines zoals Google.

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de SEO van je WordPress-website te verbeteren:

 1. Zoekwoorden onderzoek: Identificeer relevante zoekwoorden voor je website en zorg ervoor dat deze in je inhoud worden gebruikt.
 2. Optimaliseer de titel en meta-omschrijving: Maak gebruik van relevante zoekwoorden in de titel en meta-omschrijving van je pagina’s en berichten.
 3. Maak gebruik van permalinks: Zorg ervoor dat de permalinks van je website zijn geoptimaliseerd voor zoekwoorden. Gebruik bijvoorbeeld de paginatitel als permalink voor elke pagina of post.
 4. Zorg voor een goede interne linkstructuur: Gebruik interne links om gerelateerde inhoud op je website te koppelen en te helpen bij het navigeren van bezoekers. Dit kan ook helpen bij het verbeteren van de zoekmachine rankings.
 5. Maak gebruik van afbeeldingen en optimaliseer deze: Voeg afbeeldingen toe aan je berichten en pagina’s en optimaliseer deze met relevante alt-tekst en bestandsnamen. Dit kan helpen bij het verbeteren van de zoekmachine rankings en ook bij het verbeteren van de gebruikerservaring.
 6. Gebruik plugins om je SEO te verbeteren: Er zijn verschillende plugins beschikbaar om de SEO van je WordPress-website te verbeteren.
 7. Zorg voor een mobielvriendelijke website: Zorg ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, aangezien Google een voorkeur heeft voor mobielvriendelijke websites.
 8. Zorg voor snelle laadtijden: Zorg ervoor dat je website snel laadt, omdat dit belangrijk is voor zowel zoekmachine rankings als gebruikerservaring. Maak gebruik van caching-plugins en optimaliseer afbeeldingen om de laadtijden te verbeteren.

Door deze stappen te volgen, kun je de SEO van je WordPress-website verbeteren en beter presteren in zoekmachines zoals Google. Ik kan je hierbij helpen via een van mijn SEO-pakketten..

.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe.
Dan maak ik een vrijblijvende offerte:

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  .

  .

  Wie ben ik?

  Kosten website zzp

  Ik ben Tjeerd Engel. Door mijn brede kennis en 24 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en SEO technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google, tegen een betaalbaar tarief..

  .

  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

  Kosten website zzp Kosten website zzp
  www.parketboerderij-vbn.nl www.eigenwarmtebalk.frl
  Wordpress website laten bouwen Wordpress website laten bouwen
  www.wwys.nl www.jachtwerfzevenbergen.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

  Kosten website zzp

  × Kan ik je helpen?