Websites & Internet Marketing
 

Webdesigner WordPress

Webdesigner WordPress

Webdesigner WordPress: Ik zie dat je op zoek bent naar een Webdesigner voor WordPress. Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: Webdesigner WordPress Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot het succes met jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂

De belangrijkheid van professioneel webdesign

Een goed ontworpen website is meer dan alleen een mooi gezicht. Het is de ruggengraat van je online marketinginspanningen en speelt een cruciale rol in hoe jouw merk wordt waargenomen door potentiële klanten. Een professionele webdesigner kan een site creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), en aangepast aan jouw specifieke zakelijke behoeften.

 

Waarom WordPress?

WordPress is enorm populair vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor zowel kleine als grote websites. Het platform biedt duizenden thema’s en plug-ins waarmee je bijna elk aspect van je website kunt aanpassen en uitbreiden. Bovendien is WordPress bekend om zijn SEO-vriendelijkheid, wat betekent dat websites gebouwd op het platform beter gepositioneerd zijn om hoog te scoren in zoekmachine resultaten.

Het Kiezen van een WordPress Webdesigner

Bij het selecteren van een webdesigner voor je WordPress-site, zijn er enkele belangrijke overwegingen die je in gedachten moet houden:

Ervaring en Portfolio: Kijk naar de ervaring van de webdesigner en vraag om hun portfolio te zien. Dit geeft je een goed beeld van hun capaciteiten en de soorten projecten waaraan ze hebben gewerkt.

Kennis van SEO: Zorg ervoor dat je webdesigner niet alleen gespecialiseerd is in webdesign, maar ook een grondige kennis heeft van SEO. Dit is cruciaal voor het waarborgen van de zichtbaarheid en het succes van je site op de lange termijn.

Responsiviteit en Mobielvriendelijk Ontwerp: Met een toenemend aantal gebruikers dat toegang krijgt tot websites via mobiele apparaten, is het essentieel dat je website responsive is en geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Communicatie en Ondersteuning: Een goede webdesigner moet gemakkelijk te bereiken zijn, openstaan voor jouw ideeën, en bereid zijn om doorlopende ondersteuning en advies te bieden.

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optuigen van een nieuwe website en de Internet marketing daar om heen. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

 

Het voortraject
Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Workum is voor mij dichtbij. Ik woon in Ruigahuizen (nabij Balk), een persoonlijke afspraak is nooit een probleem. Uit deze informatie moet duidelijk worden wat de opdracht inhoudt. Wat je wilt, hoe groot (of klein) is het project, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste (online) benaderen.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Die 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

 

De bouw van de nieuwe website
Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Templates. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die deels grafisch zijn aan te passen. Dit houdt de investering laag t.o.v. een ‘Custom Design’ (ontwerp op maat). Dit komt doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte templates. Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld!) in de vormgeef fase . Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) product dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/theme, lees dan dit blog van mij even door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

 

Het natraject
Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op Webdesigner WordPress). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plug-ins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

 

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Webdesigner WordPress Webdesigner WordPress
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

  • 24 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Webdesigner WordPress nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Webdesigner WordPress

× Kan ik je helpen?