Websites & Internet Marketing
 

De psychologische werking van kleuren en website ‘s

We weten steeds meer over de werking van onze hersenen. De effecten van psychologische prikkels kunnen wij door het gebruik van MRI-technieken steeds beter meten in ons brein.

De psychologische werking van kleuren

Zo wekken verschillende kleuren verschillende emoties en prikkels bij ons op. Kennis vergaren over de psychologische effecten die kleuren kunnen oproepen bij mensen en deze kennis toepassen tijdens de bouw van je website, kan je goed van pas komen. Zo kun je bijvoorbeeld bezoekers (onbewust) een bepaalde richting insturen of stimuleren om tot actie over te gaan.

psychologische werking kleuren

In de onderstaande infographic wordt er meer uitleg gegeven over de psychologische werking van kleuren in relatie tot je website:

 

psychologische werking kleuren

De psychologische werking van kleuren en website ‘s

Author: Tjeerd Engel

Iets over mezelf Websites Surfen is mijn grote passie! Niet alleen op het web, maar ook op het water. Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun website en online communicatiemiddelen. Mijn 17 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe websites, het verbeteren van bestaande websites, zoekmachine optimalisatie (SEO), hulp bij social media en e-mailmarketing. Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij online media ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe of wat de investering zal zijn? Stuur mij dan een e-mail. Tjeerd Engel 06-119 52 361 info@tjeerdengel.nl https://www.tjeerdengel.nl
× Kan ik je helpen?