Websites & Internet Marketing
 

Gemiddelde kosten website laten maken

Gemiddelde kosten website laten makenGemiddelde kosten website laten maken: De kosten voor het laten maken van een website kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type website, de complexiteit van de functionaliteit en het niveau van ontwerp en ontwikkeling. In dit artikel gaan we ons richten op de gemiddelde kosten voor het laten maken van een WordPress-website, omdat WordPress een van de populairste platformen is voor het maken van websites.

.

.

WordPress is een open-source contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je gemakkelijk websites kunt maken en beheren. Het is flexibel en kan worden gebruikt voor verschillende soorten websites, zoals blogs, portfolio’s, zakelijke websites, e-commerce websites, en meer.

Gemiddelde kosten website laten maken in WordPress

WordPress is een van de meest populaire en gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen (CMS) die beschikbaar zijn voor het bouwen van websites. Hier zijn enkele voordelen van WordPress:

 1. Gebruiksvriendelijk: WordPress is gemakkelijk te installeren, te gebruiken en te onderhouden, zelfs voor mensen zonder technische kennis. De intuïtieve interface van WordPress stelt gebruikers in staat om gemakkelijk pagina’s, berichten, media en andere content te beheren en te publiceren.
  .
 2. Flexibiliteit: WordPress is een zeer flexibel platform. Het biedt duizenden gratis en betaalde thema’s en plug-ins, waarmee gebruikers de functies en het uiterlijk van hun website kunnen aanpassen. Bovendien is het gemakkelijk om extra functies en integraties toe te voegen aan een WordPress-website.
  .
 3. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): WordPress heeft standaard ingebouwde functies die de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van een website verbeteren. Met behulp van verschillende plug-ins kunnen gebruikers hun website verder optimaliseren voor zoekmachines.
  .
 4. Veiligheid: WordPress is een veilig platform met regelmatige updates en beveiligingspatches om de veiligheid van de website te waarborgen. Het heeft ook een actieve gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die regelmatig beveiligingsproblemen opsporen en oplossen.
  .
 5. Schaalbaarheid: WordPress kan worden gebruikt om websites van elke grootte en complexiteit te bouwen, van eenvoudige blogs tot grote e-commerce sites. Het is gemakkelijk om nieuwe pagina’s, berichten en functies toe te voegen en de website uit te breiden naarmate de behoeften van de gebruiker groeien.
  .
 6. Kosten: WordPress is een open source-platform en daarom gratis te gebruiken. Bovendien zijn er veel gratis thema’s en plug-ins beschikbaar, waardoor de kosten van het ontwikkelen en onderhouden van een WordPress-website relatief laag zijn in vergelijking met andere CMS-platforms.

Het laten maken van een WordPress-website kan variëren van enkele honderden euro’s tot duizenden euro’s, afhankelijk van de functies, het ontwerp en de ontwikkeling. Hier zijn enkele factoren die de kosten van het laten maken van een WordPress-website beïnvloeden:

 1. Aangepaste ontwerp en ontwikkeling: Een aangepast ontwerp en ontwikkeling van een website kost over het algemeen meer dan het gebruik van een bestaand thema. Aangepaste ontwerpen vereisen meestal een hogere mate van creativiteit en technische expertise, en de kosten kunnen sterk variëren afhankelijk van de complexiteit van de website.
  .
 2. Aantal pagina’s: Het aantal pagina’s op een website kan ook van invloed zijn op de kosten. Hoe meer pagina’s er nodig zijn, hoe meer tijd en werk het kost om de website te maken. Dit kan resulteren in hogere kosten voor het maken van de website.
  .
 3. Functionaliteit: De functionaliteit die nodig is op een website kan ook van invloed zijn op de kosten. Functies zoals e-commerce, aanmeldformulieren, agenda’s en geavanceerde zoekfuncties vereisen meer werk en kunnen daarom de kosten verhogen.
  .
 4. Content: Het type en de hoeveelheid inhoud die nodig is voor een website kan ook de kosten beïnvloeden. Het maken van hoogwaardige inhoud kan veel tijd en moeite kosten, en daarom kan het laten maken van inhoud ook extra kosten met zich meebrengen.

Gemiddelde kosten van het laten maken van een WordPress-website:

Het laten maken van een eenvoudige WordPress-website kan beginnen bij ongeveer 695 euro en kan oplopen tot 1900 euro of meer, afhankelijk van de hierboven genoemde factoren.

Hier zijn enkele voorbeelden van kosten voor verschillende soorten WordPress-websites:

 1. Eenvoudige WordPress-website Een eenvoudige WordPress-website kan worden gemaakt met een bestaand thema en kan beginnen bij ongeveer 695,- euro tot 995,- euro. Dit omvat meestal enkele pagina’s met basisinformatie over het bedrijf, contactgegevens en mogelijk een blogsectie.
  .
 2. Aangepaste WordPress-website: Een aangepaste WordPress-website vereist een professionele ontwikkelaar en ontwerper om een ​​uniek thema en functies te maken. Dit kan variëren van € 1.295 tot € 1995, afhankelijk van de complexiteit en functionaliteit van de website.
  .
 3. E-commerce WordPress-website: Een e-commerce WordPress-website is een website die producten of diensten verkoopt. Dit vereist een speciaal e-commerce-thema en plug-ins om een ​​veilige betalingsgateway te integreren. De kosten hiervoor kunnen variëren van € 2.500 tot € 3995, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website.

Houd er rekening mee dat de bovengenoemde kosten alleen de ontwikkelingskosten betreffen en niet de kosten de domeinregistratie, hosting en voor het onderhoud van de website.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe.
Dan maak ik een vrijblijvende offerte:

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  .

  Wie ben ik?

  Tjeerd Engel

  Ik ben Tjeerd Engel. Door mijn brede kennis en 22 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en SEO technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google, tegen een betaalbaar tarief..

  .

  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn:

  Gemiddelde kosten website laten maken Tjeerd Engel
  www.parketboerderij-vbn.nl www.eigenwarmtebalk.frl
  Wordpress website laten bouwen Wordpress website laten bouwen
  www.wwys.nl www.jachtwerfzevenbergen.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk
  × Kan ik je helpen?