Websites & Internet Marketing
 

Seo specialist kosten

Seo specialist kosten

Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het verbeteren van jouw SEO binnen jouw huidige (of nieuwe) website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: Seo specialist kosten Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar, Google is de 1e stap tot het succes met jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ :  )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw website. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een SEO-wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Uit deze informatie moet duidelijk worden waarop jij gevonden wilt gaan worden in Google.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal het doorvoeren van de SEO, het sneller maken van de website, en eventueel een SSL. Aanvullend kan gekozen worden voor het herschrijven van (SEO) teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (b.v. SEO-webteksten). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

Het doorvoeren van zoekmachine optimalisatie binnen de website
Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik loop alle huidige webpagina’s na en verbeter deze qua SEO waar nodig. Ook worden er in veel gevallen specifieke SEO (landingspagina’s) aangemaakt. Daarmee kun je op specifieke woordencombinaties goed scoren. In verschillende stappen wordt de website verder geoptimaliseerd.

Het natraject
Naast de eenmalige optimalisatie kun je ook een aanvullend SEO servicepakket afsluiten. Daarmee wordt jouw SEO binnen de website maandelijks goed onderhouden. Maar dit kun je uiteraard ook zelf verder oppakken.

Seo specialist kosten? Benieuwd wat de investering is?
Wil je weten wat in jouw geval de Seo specialist kosten zullen zijn? Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt of wil uitvoeren of aanleveren (b.v. het schrijven van SEO- webteksten). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

 Een aantal voorbeelden van websites die door mij zijn gemaakt en zijn geoptimaliseerd

Seo specialist kosten
www.solexsloten.nl
   
Seo specialist kosten Seo specialist kosten
www.parketboerderij-vbn.nl www.kornetbeton.nl

Een aantal grafische voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Seo specialist kosten
www.elgustoworkum.nl
   
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Wat zijn de voordelen als je mij inhuurt:

  • 22 jaar kennis van SEO en online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar 🙂
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Seo specialist kosten? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Seo specialist kosten

× Kan ik je helpen?