Websites & Internet Marketing
 

SEO specialist inhuren

SEO specialist inhurenSEO specialist inhuren: Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het verbeteren van jouw SEO binnen jouw huidige (of nieuwe) website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: SEO specialist inhuren Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot het succes met jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ :  )

SEO specialist inhuren

Als je overweegt om een SEO-specialist in te huren, zijn hier enkele belangrijke overwegingen:

 1. Ervaring: Zoek naar een SEO-specialist met bewezen ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Vraag naar hun portfolio.
 2. Strategie: Vraag naar de strategie van de SEO-specialist om de zoekmachine rankings van je website te verbeteren. Zorg ervoor dat deze strategieën passen bij je doelstellingen en budget.
 3. Communicatie: Een goede communicatie is essentieel om succesvol te zijn in SEO. Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van hoe vaak en op welke manier de specialist met je zal communiceren.
 4. Kosten: Vergelijk de kosten van verschillende SEO-specialisten en zorg ervoor dat je begrijpt wat er is inbegrepen in de kosten. Wees voorzichtig met zeer lage prijzen, omdat dit kan betekenen dat er beknibbeld wordt op de kwaliteit van het werk.
 5. Resultaten: Vraag naar de verwachte resultaten en meetbaarheden van de SEO-specialist. Zorg ervoor dat deze resultaten passen bij je doelstellingen.

Over het algemeen is het inhuren van een SEO-specialist een investering in de toekomst van je website en bedrijf. Het kan je helpen om meer verkeer en klanten aan te trekken, wat kan resulteren in een hogere omzet en winst. Zorg ervoor dat je een goed geïnformeerde beslissing maakt bij het selecteren van een SEO-specialist om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt.

 

Wat doet een SEO-specialist?

Een SEO-specialist is een professional die zich richt op het verbeteren van de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste taken die een SEO-specialist uitvoert:

 1. Keyword Research: De SEO-specialist voert keyword research uit om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor de website. Dit omvat het identificeren van zoekwoorden die relevant zijn voor de doelgroep van de website en die een hoog zoekvolume hebben.
 2. On-page optimalisatie: De SEO-specialist optimaliseert de inhoud en structuur van de website om deze relevanter te maken voor de gekozen zoekwoorden. Dit omvat het optimaliseren van de meta beschrijvingen, titels en headers, het verbeteren van de kwaliteit van de inhoud en het optimaliseren van afbeeldingen en video’s.
 3. Linkbuilding: De SEO-specialist bouwt links naar de website om de autoriteit en relevantie van de website te vergroten. Dit omvat het vinden van relevante websites om links van te krijgen en het opbouwen van relaties met andere websites om links te verkrijgen.
 4. Technische optimalisatie: De SEO-specialist voert technische optimalisaties uit om ervoor te zorgen dat de website snel en gemakkelijk door zoekmachines kan worden gecrawld. Dit omvat het optimaliseren van de website structuur, het oplossen van technische problemen en het verbeteren van de laadtijd van de website.
 5. Rapportage en analyse: De SEO-specialist volgt en analyseert de prestaties van de website in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit omvat het bijhouden van verkeers- en rangschikkingsgegevens en het rapporteren van de voortgang aan de klant.

Over het algemeen werkt de SEO-specialist aan het verbeteren van de zichtbaarheid en relevantie van de website in de zoekresultaten van zoekmachines, zodat de website meer verkeer en potentiële klanten kan aantrekken.

Wat is SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands vertaald kan worden als zoekmachine optimalisatie. Het is een verzameling technieken en strategieën die worden gebruikt om de positie van een website in de organische zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren.

Het doel van SEO is om de zichtbaarheid van een website te vergroten en de relevantie ervan voor bepaalde zoekopdrachten te verbeteren. Hierdoor wordt de kans groter dat potentiële bezoekers de website vinden via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Door de website te optimaliseren voor zoekmachines kan het verkeer naar de website toenemen, waardoor de website meer bezoekers en potentiële klanten kan aantrekken.

SEO omvat een breed scala aan technieken, waaronder keyword research, on-page optimalisatie, link building en technische optimalisatie. Deze technieken helpen zoekmachines om de website te begrijpen en de relevantie ervan voor bepaalde zoekopdrachten te bepalen. Als de website goed is geoptimaliseerd, kan dit leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten en meer verkeer naar de website.

 

SEO specialist inhuren? Benieuwd wat de investering is?

Wil je weten wat in jouw geval een SEO specialist inhuren gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt/wil uitvoeren of aanleveren (b.v. het schrijven van SEO- webteksten). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij zijn gemaakt en zijn geoptimaliseerd (SEO)

Zoekmachine optimalisatie bureau Friesland Website Solex Sloten
www.machines4green.nl www.solexsloten.nl
   
SEO specialist inhuren SEO specialist inhuren
www.parketboerderij-vbn.nl www.kornetbeton.nl

Een aantal grafische voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

   
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Wat zijn de voordelen als je mij inhuurt:

 • 22 jaar kennis van SEO en online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar 🙂
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Seo specialist inhuren? Tjeerd Engel Websites en SEO specialist

× Kan ik je helpen?