Websites & Internet Marketing
 

Zoekmachine Marketing Friesland

Zoekmachine marketing FrieslandZoekmachine marketing Friesland: Zoek je een bedrijf dat jou zou kunnen helpen met het verbeteren van jouw zoekmachine optimalisatie (SEO) binnen jouw bestaande (of nieuwe te maken) website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: zoekmachine marketing Friesland Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar hoe belangrijk Zoekmachine marketing is voor een goede score in Google (en zoekmachine optimalisatie is nu net een van mijn ‘Stokpaardjes’ : )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw website. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen of dit goed bij jou past.

Iets over Google en de positie in zoekmachines

De score van jouw website in de zoekresultaten bij Google is een optelsom van diverse (ranking) factoren. Google hanteert ongeveer 260 ranking-factoren bij de positionering van jouw site. 150 van deze factoren zijn in de loop van de tijd openbaar geworden (110 factoren die worden gehanteerd zijn nog steeds een ‘geheim’). Van de 150 factoren die bekend zijn, wegen er een aantal erg zwaar in het berekenen van jouw ranking in Google. Bij het optimaliseren van een website worden de ranking-factoren die zwaar wegen en ook beïnvloedbaar zijn binnen de website aangepast. Het optimaal invullen van deze onderdelen binnen de website heeft een positief effect op de score in Google op de voor jouw belangrijke trefwoorden.

In vakjargon noemen we dit Zoekmachine-optimalisatie of SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, wat de praktijk is van het optimaliseren van uw website en de inhoud ervan om de rangschikking en zichtbaarheid ervan op zoekmachine-resultatenpagina’s (SERP’s) te verbeteren.

Met andere woorden, SEO is het proces van het aantrekkelijker maken van uw website voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Dit wordt bereikt door verschillende technieken toe te passen, zoals het optimaliseren van uw website-structuur, het verbeteren van de inhoud en het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites. Het doel van SEO is om hoger te ranken in zoekmachines, zodat uw website meer verkeer kan genereren en uiteindelijk meer conversies en klanten kan behalen.

Het voortraject zoekmachine marketing Friesland

Meestal krijg ik een lijstje met zoekwoorden en aanvullende wensen toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Uit deze informatie moet duidelijk worden waarop jij gevonden wil gaan worden in Google.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal het doorvoeren van de SEO, het sneller maken van de website, Linkbuilding en eventueel een SSL. Aanvullend kan gekozen worden voor het herschrijven van (SEO) teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (b.v. SEO-webteksten). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

Het doorvoeren van zoekmachine optimalisatie binnen de website

Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik loop alle huidige webpagina’s na en verbeter deze qua SEO waar dat nodig. Ook worden er in veel gevallen specifieke SEO (landings pagina’s) aangemaakt op de zoekcombinaties waar je op wil scoren. Daarmee kun je op specifieke woordencombinaties goed scoren in Google. In verschillende stappen wordt de website verder geoptimaliseerd.

Het natraject

Naast de eenmalige optimalisatie kun je ook een aanvullend SEO servicepakket afsluiten. Daarmee wordt jouw SEO binnen de website maandelijks goed onderhouden en gaan we o.a. via linkbuilding het domein sterker maken. Maar dit kun je uiteraard ook zelf verder oppakken.

Zoekmachine marketing Friesland? Benieuwd wat de investering is?

Wil je weten wat in jouw geval de kosten voor zoekmachine marketing zullen zijn? Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen en ideeën. Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl


Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Zoekmachine marketing Friesland Zoekmachine marketing Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website WWYS Zoekmachine marketing Friesland
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Wat zijn de voordelen als je mij inhuurt

  • 22 jaar kennis van SEO en online marketing & zoekmachine optimalisatie
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar 🙂
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Tjeerd Engel

Zoekmachine marketing Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en zoekmachine marketing Friesland

Andere interessante links:

× Kan ik je helpen?