Websites & Internet Marketing
 

Internet marketing Bureau Friesland

Internet marketing bureau FrieslandInternet marketing Bureau Friesland: ik zie dat je op zoek bent naar een Internet marketing bureau Friesland. Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website of zoek je hulp bij jouw Internet marketing? Je hebt wellicht gezocht in Google op: Internet marketing Bureau Friesland Leuk dat je mij gevonden hebt via Google! Zo zie je maar hoe belangrijk Google is bij het zoeken naar bedrijfsdiensten (ook voor jou). En Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Ik zal kort uitleggen wat ik daarin voor jou kan betekenen. Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak besluiten of dit goed bij jou past.

Het voortraject Internet marketing Bureau Friesland
Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar een persoonlijk gesprek kan ook. Uit deze informatie moet duidelijk worden wat de opdracht globaal inhoudt, wie je doelgroepen zijn en hoe we het zouden kunnen aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Die 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van webteksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar deze onderdelen kun je ook zelf aanleveren. Zeker als het budget beperkt is, is dat een goede optie!

De bouw van de website en Online Marketing
Als de offerte door jou is goedgekeurd gaan we echt aan de slag met de bouw. Ik maak dan een 1e voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Themes. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’. Doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte themas kost dat minder tijd m.b.t. de vormgeving (lees geld). Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) product dan bij een ontwerp op maat. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld, van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de bouw live via het web volgen en mij feedback geven. Als de site helemaal klaar en naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject Internet marketing Bureau Friesland
Als de site online staat, dan begint het eigenlijk pas echt… De site wil je goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (zoekmachine marketing), het CMS en de plug-ins moeten onderhouden worden (maandelijks komen er nieuwe updates uit) en je hebt grafisch of inhoudelijk onderhoud aan je site. Deze zaken kun je zelf uitvoeren, of ik kan je daarbij helpen via een van mijn servicepakketten.

Wil je weten wat het voor jou kost?
Wil je weten wat een website of Internet marketing bureau Friesland voor jou kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef ook aan wat je eventueel zelf kunt uitvoeren of aanleveren (bv. web-teksten en fotografie). Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben, dan kun je die aan mij mailen: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Internet marketing Bureau Friesland Internet marketing Bureau Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Internet marketing Bureau Friesland Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar 🙂
 • Keuze uit 4400 Free WordPress templates
 • Keuze uit 1100 Premium (betaalde) WordPress templates
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Internet Marketing Bureau Friesland Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing

× Kan ik je helpen?