Websites & Internet Marketing
 

Online marketing bureau Friesland

Online marketing FrieslandOnline marketing bureau Friesland: je zocht waarschijnlijk in Google op ‘Online marketing bureau Friesland‘ of iets soortgelijks… Ben je op zoek naar een bedrijf in Friesland dat jou kan helpen met jouw online marketing activiteiten? Leuk dat je mij zo gevonden hebt via Google!

Zo zie je maar Google is belangrijk bij het ‘gevonden worden’ op het web en daardoor een belangrijk onderdeel in de Online marketing (en zoekmachine marketing is nu net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Online marketing bureau Friesland

Ik zal kort uitleggen wat ik voor jou kan betekenen bij de ondersteuning van jouw online marketing en/of het ontwikkelen van jouw nieuwe site. Sluit dat aan op jouw wensen en ideeën, stuur mij dan een mailtje. Geef daarin aub aan met welke activiteiten ik je zou kunnen helpen en waar je nu tegen aan loopt bij de huidige online marketing. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Het voortraject bij Online marketing bureau Friesland
Meestal krijg ik een lijstje met ‘online marketing problemen’ en online marketing wensen via de mail toegezonden. Maar we kunnen dit ook in een persoonlijk gesprek bespreken. Ik woon in Z-W Friesland (Ruigahuizen naast Balk). Uit de informatie moet duidelijk worden waar ik je mee zou kunnen helpen en wat jouw opdracht inhoudt. Wie is je doelgroep? Waar zitten die (online)? Wat wil je bereiken en hoe kunnen we dat het beste aanpakken.

Vanuit die informatie maak ik een offerte met de gewenste onderdelen. Meestal is een nieuwe website wenselijk om deze doelen te bereiken. Maar soms kan ook de oude site met wat aanpassingen nog prima functioneren. Aanvullend kan gekozen worden voor andere online marketing activiteiten zoals Zoekmachine optimalisatie, AdWords, Social Media en e-mailmarketing.

De uitvoering
Als de offerte is goedgekeurd gaan we echt aan de slag. Gaan we ook een nieuwe website bouwen, dan werk ik zelf graag met premium WordPress Themes. Die koop ik dan voor je in. Dat scheelt een hoop in de kosten t.o.v. een ‘Custom Design’. Doordat de vormgeving grotendeels als is voorbereid in deze templates kost dat minder tijd (lees geld). Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template, lees dan dit blog van mij: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

Daarnaast gaan we de aanvullende online marketing middelen optuigen en invullen. Tussentijds kun je feedback geven op de aanpassingen of uitvoering. Elke maand geef ik je een concrete terugkoppeling op wat er is uitgevoerd en wat de resultaten zijn en bespreken we eventuele nieuwe mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat de investering is?
Wil je weten wat in jouw geval een online marketing bureau Friesland gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën. Geef kort aan waar je tegenaan loopt en wat je eventueel zelf kunt/wil uitvoeren. Op basis van die informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Online marketing bureau Friesland Online marketing bureau Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Online marketing bureau Friesland nodig? Tjeerd Engel Online marketing bureau Friesland

× Kan ik je helpen?