Website bouwer Friesland

Website bouwer Friesland

Website bouwer Friesland: Ik zie dat je op zoek bent naar een website bouwer in Friesland. Zoek je een bedrijf die jou kan helpen met het opzetten en beheren van jouw nieuwe website?

Je hebt wellicht in Google gezocht op: Website bouwer Friesland (of iets dergelijks) Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is erg belangrijk bij het succes van een website (en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is nu net een van mijn ‘Stokpaardjes’ ­čÖé )

Website bouwer Friesland

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het bouwen van jullie nieuwe website en eventueel de aanvullende Internet marketing. Spreek dit jou aan, stuur mij dan een mailtje met een korte briefing over jouw idee├źn en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je besluiten of dit goed bij jou past.

Het voortraject
Meestal krijg ik een lijstje met wensen toegezonden via de mail. Maar dit kunnen we ook in een persoonlijk gesprek doorspreken, net wet je prettig vindt. Uit deze 1e informatie moet duidelijk worden wat de opdracht globaal inhoud. Wat je wilt met je website bereiken, hoe groot (of klein) is het webproject, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste via het web benaderen.

Vanuit deze informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste onderdelen. Dat is meestal de bouw van de website, de hosting en de domeinnaam. Deze 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor b.v. het schrijven van de webteksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt deze onderdelen ook zelf aanleveren (b.v. webteksten en fotografie). Dat scheelt een stukje in de kosten.

De bouw van de nieuwe website
Als de offerte door jou is goedgekeurd gaan we aan de slag met de bouw. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e grafische-voorstel. Ik werk meestal met premium WordPress Thema. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die grotendeels grafisch zijn aan te passen naar de huisstijl van een bedrijf. Doordat een groot deel van de vormgeving al is voorbereid binnen het aangekochte thema scheelt dit een hoop geld t.o.v. een ‘Custom Design’ (ontwerp op maat). Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld!) in deze vormgeeffase. Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelfs een beter) website dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/theme, lees dan dit blog van mij door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website verder ontwikkeld van een 1e voorstel tot dat die helemaal klaar is. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en mij feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject
Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (b.v. zoals bij mij op op het trefwoord Website bouwer Friesland). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plugins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign kost? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en idee├źn over jouw bedrijf en het web-project. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (b.v. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van website die door mij gemaakt zijn

Website bouwer Friesland Website bouwer Friesland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website bouwer Friesland Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recent werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 18 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar : )
 • Keuze uit 4400 Free WordPress templates
 • Keuze uit 1100 Premium (betaalde) WordPress templates
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel ├ęn pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en idee├źn toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Website bouwer Friesland nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Website bouwer Friesland