Websites & Internet Marketing
 

Webdesign voor B&B

Webdesigns B&B ‘sWebdesign voor B&B ‘s: ben jij als eigenaar van een B&B, vakantiehuis of pension op zoek naar een webbouwer voor een nieuwe website of webdesign? Of wil jij jouw huidige website verder verbeteren? Dan kan ik je helpen!


Waarom is een eigen website belangrijk?.
Voor de boekingen van jouw B&B of vakantiehuisje ben je naast je ‘vaste gasten’ afhankelijk van nieuwe gasten. 95% van jouw nieuwe gasten oriënteert zich en reserveert vervolgens via het web. Met andere woorden… het grootste deel van jouw gasten komt via het internet… Je kunt je natuurlijk aansluiten bij de grote boekingssites maar dat kost tegenwoordig best een groot deel van je omzet. Het goed inrichten van een eigen site is een slimmere manier om nieuwe gasten rechtstreeks te laten boeken. Het is ‘het centrale punt’ waar zoekmachines, social media, review-website’s en andere online kanalen op uitkomen. Het is meestal de een-na-laatste halte voordat de reservering plaats vindt.


Vaak gaat het mis…

Maar vaak gaat het toch mis bij dit laatste station… Door een niet professionele uitstraling, oude informatie, niet werkende onderdelen, gebruik van oude technieken of onvoldoende informatie begint de potentiële gast toch te twijfelen… Wat in veel gevallen leidt tot verder zoeken naar een ander bedrijf… Of in veel gevallen is de website ‘onvindbaar’ in Google. Daardoor reduceert het resultaat van de website enorm.

De bovenstaande problemen zijn eenvoudig te verhelpen. Ik kan met mijn kennis en ervaring daar een goed en kritisch oordeel over geven! En jou meehelpen om jouw website tot een waardevolle reservering machine te maken.

Webdesign voor B&B ‘s

Naast internet marketing en webdesign is toerisme een van mijn kennisgebieden.

Na mijn hotelschool diploma, heb ik een aantal jaren in het toerisme gewerkt. Daarna belandde ik in het internet marketing vak. De kennis en ervaring van beide vakgebieden kan ik daardoor uitstekend combineren!

Doordat ik de taal van jouw gasten en de toeristische sector ken, kan ik succesvol de vertaalslag naar de online media realiseren. Ik ontwikkel websites en verzorg de online marketing voor vakantiehuizen, B&B’s of pensions.

Ben je benieuwd of ik voor jou iets kan betekenen met betrekking tot het verbeteren van de bestaande site of het opzetten van een een nieuwe website? Stuur mij dan een e-mail. met jouw ideeën en wensen. Geef ook even aan of je zelf wel (of niet) nieuwe foto’s en/of teksten kunt aanleveren. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.


Tjeerd Engel
info@tjeerdengel.nl

WordPress webdesign voor B&B ‘s, vakantiehuisjes of pensions

 

WordPress webdesigns voor B&B’ s vakantiehuisjes, pensions en webdesign voor B&B

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn voor
webdesign voor B&B, pensions en vakantiehuizen

Webdesigns Bed en Breakfast Webdesigns Bed en Breakfast
www.lytsekaep.nl www.hetslauerhoff.nl
www.delaape.nl www.boskenwetter.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

  • 19 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Eventueel met een eenvoudig bezettingsoverzicht
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Webdesign B&B

Webdesign B&B ‘s? Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing

× Kan ik je helpen?