Websites & Internet Marketing
 

Website laten maken zzp

website laten maken zzpWebsite laten maken voor ZZP ‘ers: Als ZZP’er in het digitale tijdperk is het essentieel om online zichtbaar en vindbaar te zijn. Een professionele website speelt hierin een cruciale rol. Tjeerd Engel, expert in WordPress en SEO, biedt de perfecte oplossing voor ZZP’ers die hun online aanwezigheid willen optimaliseren. In deze gids nemen we je mee door het proces van het laten maken van een website, specifiek gericht op de behoeften en wensen van ZZP’ers.

Het belang van een professionele website voor ZZP’ers

Website laten maken zzp: In de wereld van vandaag is je website vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten. Het fungeert als je digitale visitekaartje, portfolio, en verkooppunt – allemaal in één. Een goed ontworpen website verhoogt niet alleen je professionaliteit maar verbetert ook je zichtbaarheid online dankzij SEO (Search Engine Optimization).

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management System) en biedt talloze voordelen voor ZZP’ers. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel, en perfect voor SEO. Met WordPress kun je gemakkelijk je content bijwerken, je portfolio uitbreiden, en zelfs een blog onderhouden om je expertise te delen.

Mijn aanpak

Ik benadert elk project met een persoonlijke en strategische aanpak. Het proces begint met een grondige analyse van jouw zakelijke doelstellingen, doelgroep, en concurrentie. Op basis hiervan wordt een op maat gemaakte website ontworpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines.

1. Ontdekking en strategie
Elk project start met een ontdekkingsfase, waarin jouw unieke behoeften en de doelen van je website worden vastgesteld. Dit is cruciaal voor het bouwen van een website die jouw ZZP-bedrijf naar een hoger niveau tilt.

2. Ontwerp en ontwikkeling
Met jouw input creëert Tjeerd Engel een ontwerp dat jouw merk weerspiegelt. Dankzij de kracht van WordPress wordt dit ontwerp vervolgens omgezet in een volledig functionerende website die mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijk is.

3. SEO Optimalisatie
SEO is niet iets dat je ‘even toevoegt’ aan een website; het is verweven met elk aspect van het ontwerp en de ontwikkeling. Van de structuur van de website en de keuze van de zoekwoorden tot aan de kwaliteit van de content en de laadsnelheid, alles wordt geoptimaliseerd voor de beste posities in zoekmachines zoals Google.

4. Lancering en Onderhoud
Na de lancering van je website eindigt het werk niet. Het internet is constant in beweging, en je website heeft regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Tjeerd Engel biedt ook ondersteuning na lancering, inclusief SEO-monitoring en technisch onderhoud.

SEO tips voor ZZP’ers

 • Zoekwoordonderzoek: Begin met een grondig zoekwoordonderzoek om te begrijpen hoe jouw doelgroep zoekt naar de diensten die je aanbiedt.
  Kwalitatieve Content: Schrijf hoogwaardige, relevante content die antwoord geeft op de vragen van je doelgroep en hen waarde biedt.
 • Technische SEO: Zorg ervoor dat je website snel laadt, mobielvriendelijk is, en een duidelijke structuur heeft.
 • Lokale SEO: Als ZZP’er is lokale vindbaarheid vaak belangrijk. Optimaliseer je website dus ook voor lokale zoekopdrachten.
 • Blijf Actueel: De wereld van SEO verandert voortdurend. Blijf op de hoogte van de laatste trends en pas je strategieën dienovereenkomstig aan.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe.
Dan maak ik een vrijblijvende offerte:

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  .

  .

  Wie ben ik?

  Tjeerd Engel

  Ik ben Tjeerd Engel. Door mijn brede kennis en 24 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en SEO technieken, kan ik je helpen om de zoekmachine optimalisatie binnen jouw website te verbeteren. Hierdoor kan jouw bedrijf maximaal profiteren van de mogelijkheden en kansen binnen Google, tegen een betaalbaar tarief..

  .

  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

  Friesland Kosten website zzp
  www.parketboerderij-vbn.nl www.eigenwarmtebalk.frl
  Website laten maken zzp Website laten maken zzp
  www.wwys.nl www.jachtwerfzevenbergen.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

  Website laten maken zzp

  × Kan ik je helpen?