Websites & Internet Marketing
 

SEO Expert

SEO ExpertZoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het verbeteren van jouw SEO binnen jouw huidige (of nieuwe) website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: Seo Expert Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap in het succes van jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ : )

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization en verwijst naar het proces van het optimaliseren van een website en de inhoud ervan om beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel van SEO is om de zichtbaarheid en rangschikking van een website te verbeteren in de zoekresultaten van zoekmachines, met als resultaat meer organisch verkeer naar de website.

Door middel van deze optimalisaties kan een website beter presteren in zoekmachines, waardoor deze hoger wordt gerangschikt en meer organisch verkeer aantrekt. SEO is een continu proces dat voortdurend moet worden geoptimaliseerd en bijgehouden om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert in zoekmachines.

Wat doet een SEO Expert?

Een SEO-expert is een professional die zich richt op het optimaliseren van websites en inhoud voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. De rol van een SEO-expert is om de zichtbaarheid van een website te vergroten, de kwaliteit van het verkeer naar de website te verbeteren en de algehele prestaties van de website te optimaliseren.

Er zijn verschillende taken die een SEO-expert uitvoert om dit te bereiken, waaronder:

 1. Keyword Research: Het uitvoeren van uitgebreid onderzoek naar relevante zoekwoorden en zoekopdrachten om de inhoud van de website te optimaliseren.
 2. On-page Optimalisatie: Het optimaliseren van de inhoud en structuur van een website om deze meer SEO-vriendelijk te maken. Dit kan onder meer het optimaliseren van titels, meta-beschrijvingen, alt-tags, koppen, inhoud en interne linkstructuur omvatten.
 3. Technische SEO: Het verbeteren van de technische aspecten van de website, zoals laadtijden, mobiele responsiviteit, website-architectuur, navigatie, URL-structuur, sitemaps en crawlbaarheid.
 4. Linkbuilding: Het opbouwen van kwalitatieve inkomende links naar de website vanaf andere websites om de autoriteit en zichtbaarheid van de website te vergroten.
 5. Analyse en rapportage: Het monitoren en analyseren van prestaties van de website en het verstrekken van regelmatige rapportage over de SEO-verbeteringen en de resultaten.
 6. Content Marketing: Het ontwikkelen van kwalitatieve en relevante inhoud die gericht is op specifieke zoekwoorden en onderwerpen en die waarde biedt aan de bezoekers van de website.

Het werk van een SEO-expert is van vitaal belang voor het succes van een online bedrijf. Zoekmachines zijn de belangrijkste bron van verkeer voor veel websites, en het optimaliseren van de website en inhoud voor zoekmachines is van cruciaal belang om een hogere rangschikking en zichtbaarheid te verkrijgen.

Een SEO-expert werkt om de prestaties van de website te verbeteren door middel van verschillende methoden, zoals technische SEO, linkbuilding, inhoudsontwikkeling en zoekwoordonderzoek. Door deze taken te combineren kan de expert een effectieve SEO-strategie ontwikkelen die de website van een bedrijf helpt om beter zichtbaar te zijn in zoekmachines en meer kwalitatief verkeer aan te trekken.

De rol van een SEO-expert is niet alleen beperkt tot de technische aspecten van de website en inhoud. Een belangrijk aspect van het werk van een SEO-expert is om voortdurend op de hoogte te blijven van de veranderende algoritmen van zoekmachines, updates en richtlijnen. Het is van cruciaal belang dat een SEO-expert de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche volgt en begrijpt wat deze betekenen voor de SEO-strategieën van hun klanten.

 

SEO expert? Benieuwd wat de investering is?

Wil je weten wat in jouw geval de kosten van een SEO expert zullen zijn? Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen en ideeën. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kunt of wil uitvoeren of aanleveren (b.v. het schrijven van SEO- webteksten). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij zijn gemaakt en zijn geoptimaliseerd (SEO)

Seo expert Seo expert
www.machines4green.nl www.solexsloten.nl
   
Seo expert Seo expert
www.parketboerderij-vbn.nl www.kornetbeton.nl

Een aantal grafische voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

www.proklusbedrijf.nl www.jachtwerfzevenbergen.nl
   
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Wat zijn voordelen als je mij inhuurt:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Lekker betaalbaar : )
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Uitstekende helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

SEO expert nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en SEO expert


Andere interessante links:

× Kan ik je helpen?