Websites & Internet Marketing
 

WordPress website laten bouwen

Wordpress website laten bouwen

WordPress website laten bouwen: Als je een WordPress website wilt laten bouwen, zijn er verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en budget. Hier zijn een paar opties die je zou kunnen overwegen:

 1. Freelance WordPress ontwikkelaars: Er zijn veel freelance WordPress ontwikkelaars die je kunt inhuren om je website te bouwen. Het voordeel van het inhuren van een freelancer is dat je waarschijnlijk minder betaalt dan bij een bureau.
 2. Webdesign- en ontwikkelingsbureaus: Er zijn ook veel webdesign- en ontwikkelingsbureaus die gespecialiseerd zijn in WordPress-ontwikkeling. Deze bureaus hebben doorgaans meer ervaring en kunnen een groter team van ontwikkelaars en ontwerpers bieden. Het nadeel is dat dit meestal duurder is dan het inhuren van een freelancer.
 3. Thema- en plug-in-ontwikkelaars: Als je geen gepersonaliseerde website nodig hebt, kun je overwegen om een kant-en-klaar WordPress-thema te gebruiken en de website aan te passen aan je wensen.

Ongeacht welke optie je kiest, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de ontwikkelaar of het bureau betrouwbaar en ervaren is en dat je duidelijke communicatie hebt over je verwachtingen en budget.

 

WordPress website laten bouwen

WordPress is een open source content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites, blogs en online winkels te maken en te beheren. Het is ontwikkeld in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot het populairste CMS ter wereld. Het is gebouwd in de programmeertaal PHP en gebruikt een MySQL-database om content op te slaan.

WordPress is een krachtige tool voor het maken van websites vanwege de grote hoeveelheid aanpasbare thema’s en plugins. Een thema is het uiterlijk van de website, terwijl een plugin extra functionaliteit toevoegt aan de website, zoals contactformulieren, zoekmachine-optimalisatie, e-commerce-functionaliteit en nog veel meer. WordPress heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars die deze thema’s en plugins maken en ondersteunen.

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen geavanceerde programmeervaardigheden om te gebruiken. Hierdoor is het ideaal voor kleine bedrijven, bloggers, freelancers en iedereen die een website wil maken zonder veel technische kennis. Het is ook zeer schaalbaar en kan worden gebruikt voor kleine persoonlijke websites, maar ook voor grote zakelijke websites en online winkels met duizenden producten.

.

Traject WordPress website laten bouwen

Het webbouw traject bestaat over het algemeen uit de volgende fasen:

 1. Strategie en planning: In deze fase wordt bepaald wat het doel van de website is en wat de doelgroep is. Er wordt ook bepaald welke functionaliteiten er nodig zijn en hoe de website eruit moet zien. Er wordt een plan gemaakt voor de content en het ontwerp van de website.
 2. Ontwerp: In deze fase wordt het ontwerp van de website gemaakt, inclusief de lay-out, kleuren, typografie en afbeeldingen. Er wordt ook bepaald hoe de navigatie en gebruikerservaring van de website eruit ziet.
 3. Ontwikkeling: In deze fase wordt het ontwerp omgezet in een werkende website. Er wordt een content management systeem (CMS) zoals WordPress gebruikt om de website te bouwen en te vullen met content. De functionaliteiten worden ontwikkeld en getest om te zorgen dat ze goed werken.
 4. Testen: In deze fase wordt de website grondig getest om ervoor te zorgen dat alle functionaliteiten goed werken en dat de website goed presteert. Dit omvat het testen van alle pagina’s, links en formulieren en het controleren van de snelheid en veiligheid van de website.
 5. Lancering: Nadat de website is getest en alle problemen zijn opgelost, kan de website worden gelanceerd. Dit betekent dat de website online wordt gezet en toegankelijk wordt voor het publiek.
 6. Onderhoud: Nadat de website is gelanceerd, is het belangrijk om regelmatig updates en onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat de website goed blijft werken en veilig blijft. Dit omvat het bijwerken van het CMS, het controleren van de prestaties en het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen.

Dit zijn de belangrijkste fasen in het webbouw traject. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het traject kan verschillen afhankelijk van het type website dat wordt gebouwd en de behoeften van de klant.

 

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?


Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website VBN Parket Wordpress website laten bouwen
www.parketboerderij-vbn.nl www.eigenwarmtebalk.frl
Wordpress website laten bouwen Wordpress website laten bouwen
www.wwys.nl www.jachtwerfzevenbergen.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  Nieuwe WordPress website laten bouwen? Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing

  × Kan ik je helpen?