Websites & Internet Marketing
 

Webmaster gezocht ? U heeft hem gevonden!

Webmaster gezocht? Zoekt je een Webmaster voor jouw website of aanvullende online activiteiten? Dan kan ik je wellicht verder helpen. Als Freelance Webmaster (ZZP-er) beheer ik diverse websites, SEO, SEA of voer ik de email-marketing uit. In de meeste gevallen voor bedrijven, ZZP-ers, clubs en verenigingen, maar soms ook voor particulieren. Mijn specialisme is WordPress, maar ook andere CMS systemen zijn voor mij geen probleem.

Waar kan ik u bijvoorbeeld mee helpen als Webmaster:

Uw website beheren o.a. in WordPress,

Webmaster gezocht?

Ik zorg dat de CMS software tijdig wordt geüpdatet, wat belangrijk is voor de veiligheid!

Teksten en artikelen beheren op uw website,

Beheren van producten en diensten op uw website,

Het aanmaken van nieuwe webpagina’s,

Het verder uitbreiden van uw website,

Het ontwikkelen en invullen van Landingspagina’s in uw website,

Het maken en plaatsen van web-fotografie,

Het doorvoeren van zoekmachine optimalisatie (SEO), dus een betere score in Google,

Het optimaliseren van de bestaande webpagina’s, om ervoor te zorgen dat deze ook gaan scoren!

Het bedenken van campagnes en genereren van marketing ideeën,

Het bedenken en uitvoeren van e-mailmarketing (via MailChimp),

Wat doet een Webmaster?

Een webmaster is een persoon die verantwoordelijk is voor het beheer en de ontwikkeling van een website. De taken van een webmaster kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, maar kunnen onder meer bestaan uit het maken van inhoud, het bijwerken van de website, het implementeren van SEO-strategieën, het beheren van de server, het installeren van beveiligingsupdates en het monitoren van de prestaties van de website.

Over het algemeen is een webmaster de technische “eigenaar” van de website en heeft hij of zij de taak om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert, veilig is en up-to-date is. Een webmaster moet vaak samenwerken met andere professionals, zoals ontwerpers, ontwikkelaars en contentmakers, om ervoor te zorgen dat de website de gewenste doelstellingen behaalt en een positieve gebruikerservaring biedt aan de bezoekers van de website.

Webmaster gezocht

Zocht je op ‘Webmaster gezocht’ omdat je zelf niet toe komt aan het beheren van jouw eigen website? Of zocht je op de woorden ‘Webmaster gezocht’, voor hulp bij het beheer of de uitvoering van uw online marketing activiteiten? Voor mij maakt het niet uit. Beide zijn mijn grote passie! Stuur mij een mailtje. Dan plannen we een afspraak om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Tjeerd Engel
Webmaster & Online marketeer

 

Wie ben ik?
In het kort, ik ben Tjeerd Engel, handig met WordPress, SEO & Social Media.

Door mijn brede kennis en 19 jaar ervaring met internetmarketing, online media, programma’s en technieken, kan ik u helpen om de online marketing binnen uw bedrijf op te pakken, in te richten en uit te voeren. Hierdoor kan uw bedrijf maximaal profiteren van alle online mogelijkheden en kansen die er vandaag de dag allemaal zijn. Steeds meer bedrijven laten hun online activiteiten via kleine zelfstandigen / ZZP-ers uitvoeren (i.p.v. uitbesteden aan grote logge en vaak dure internet bureaus). Naast dit kostenvoordeel kunt u zo ook veel sneller schakelen en uw marketing activiteiten vlot laten uitvoeren.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  × Kan ik je helpen?