Websites & Internet Marketing
 

Online Marketing Bureau

Online Marketing BureauOnline Marketing Bureau: ik zie dat je op zoek bent naar een Online Marketing Bureau dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website, jouw SEO of internet marketing?

Wat doet een Online Marketing Bureau?

Een online marketing bureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhogen van de online zichtbaarheid en het verbeteren van de prestaties van andere bedrijven en organisaties. Online marketing is een complex en continu veranderend veld en het kan moeilijk zijn voor bedrijven om alle technische aspecten bij te houden en te begrijpen. Daarom kunnen bedrijven hulp zoeken bij online marketingbureaus om hun online aanwezigheid te verbeteren en te optimaliseren. In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste diensten die online marketingbureaus aanbieden en hoe ze kunnen helpen om de groei van bedrijven te stimuleren.

 1. Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een van de belangrijkste diensten die online marketingbureaus aanbieden is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit is het proces van het verbeteren van de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. SEO omvat een breed scala aan tactieken, waaronder het verbeteren van de inhoud van de website, het optimaliseren van de technische aspecten van de website en het opbouwen van links van andere websites. Het doel van SEO is om de zichtbaarheid van een website te vergroten, zodat het meer organisch verkeer kan krijgen en potentiële klanten kan aantrekken.

 1. Zoekmachine-adverteren (SEA)

Naast SEO bieden online marketingbureaus ook zoekmachine-adverteren (SEA) aan. Dit is het proces van het plaatsen van advertenties op zoekmachines zoals Google. SEA stelt bedrijven in staat om hun producten en diensten te promoten aan mensen die op zoek zijn naar gerelateerde informatie op zoekmachines. Online marketingbureaus kunnen helpen bij het opzetten en beheren van SEA-campagnes om ervoor te zorgen dat bedrijven hun doelgroep bereiken en hun advertentiebudgetten effectief gebruiken.

 1. Sociale media marketing

Een ander belangrijk aspect van online marketing is sociale media marketing. Social media platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram bieden bedrijven de mogelijkheid om rechtstreeks met hun doelgroep te communiceren en hun merk te promoten. Online marketingbureaus kunnen helpen bij het opzetten en beheren van sociale media-campagnes, waaronder het creëren van content, het plannen van berichten en het uitvoeren van advertentiecampagnes op sociale media. Door effectief gebruik te maken van sociale media kunnen bedrijven hun merkbekendheid vergroten en nieuwe klanten aantrekken.

 1. Content marketing

Content marketing is een andere belangrijke dienst die online marketingbureaus aanbieden. Dit is het proces van het creëren en delen van waardevolle content om het merk van een bedrijf te promoten en klanten aan te trekken. Content kan verschillende vormen aannemen, waaronder blogberichten, video’s, infographics en meer. Online marketingbureaus kunnen helpen bij het ontwikkelen van een contentstrategie die gericht is op het bereiken van de doelgroep van een bedrijf en het creëren van waardevolle content die deze doelgroep

.

Welke Online Marketing middelen zijn er inzetbaar?

Er zijn verschillende middelen die kunnen worden ingezet als online marketing om de online aanwezigheid en prestaties van een bedrijf te verbeteren. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste middelen die online marketingbureaus kunnen gebruiken.

 1. Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een van de belangrijkste middelen voor online marketing. SEO omvat een breed scala aan tactieken om de positie van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te verbeteren. Door middel van SEO kan een website meer organisch verkeer genereren en potentiële klanten aantrekken.

 1. Zoekmachine-adverteren (SEA)

Zoekmachine-adverteren (SEA) is een ander belangrijk middel voor online marketing. SEA omvat het plaatsen van advertenties op zoekmachines zoals Google om potentiële klanten te bereiken die op zoek zijn naar gerelateerde informatie. Online marketingbureaus kunnen helpen bij het opzetten en beheren van SEA-campagnes om ervoor te zorgen dat bedrijven hun doelgroep bereiken en hun advertentiebudgetten effectief gebruiken.

 1. Sociale media marketing

Sociale media marketing is een effectief middel om rechtstreeks te communiceren met de doelgroep van een bedrijf en het merk te promoten. Social media platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram bieden bedrijven de mogelijkheid om content te delen, advertenties te plaatsen en in contact te komen met hun doelgroep. Online marketingbureaus kunnen helpen bij het opzetten en beheren van sociale media-campagnes om de online aanwezigheid van een bedrijf te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

 1. E-mailmarketing

E-mailmarketing is een directe en kosteneffectieve manier om potentiële klanten te bereiken en te communiceren met bestaande klanten. Online marketingbureaus kunnen helpen bij het opzetten en beheren van e-mailcampagnes om klanten op de hoogte te houden van nieuws, aanbiedingen en promoties.

 1. Content marketing

Content marketing omvat het creëren en delen van waardevolle content om het merk van een bedrijf te promoten en klanten aan te trekken. Content kan verschillende vormen aannemen, waaronder blogberichten, video’s, infographics en meer. Online marketingbureaus kunnen helpen bij het ontwikkelen van een contentstrategie die gericht is op het bereiken van de doelgroep van een bedrijf en het creëren van waardevolle content die deze doelgroep aanspreekt.

 1. Affiliate marketing

Affiliate marketing is een prestatiegerichte vorm van marketing waarbij een bedrijf andere bedrijven of individuen beloont voor het promoten van hun producten of diensten. Online marketingbureaus kunnen helpen bij het opzetten en beheren van affiliate-programma’s om het bereik van een bedrijf te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

 1. Influencer marketing

Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij een bedrijf samenwerkt met een persoon die invloed heeft op de doelgroep van het bedrijf, de zogenaamde influencer, om hun producten of diensten te promoten. Deze influencer kan bijvoorbeeld een beroemdheid, een expert in een bepaalde branche, of een bekende blogger of vlogger zijn met een grote en betrokken volgersgroep op sociale media.

 

Ben je benieuwd wat de investering is?
Wil je weten wat in jouw geval ‘hulp bij Online Marketing’ gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het project. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bijvoorbeeld teksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Wil je een offerte ontvangen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

   

  Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

  Online Marketing Bureau Online Marketing Bureau
  www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
  Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
  www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
  Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

  Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Veel kennis van WordPress CMS.
  • Uitstekende Helpdesk

  Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

   

  Online marketing bureau Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing

  × Kan ik je helpen?