Websites & Internet Marketing
 

Website hulp nodig?

Website hulpAls je hulp nodig hebt bij het onderhouden van je website, zijn er verschillende opties om uit te kiezen, afhankelijk van je behoeften en budget.

A: Zelf onderhouden: Als je de tijd en vaardigheden hebt om je website zelf te onderhouden, kun je dit doen door gebruik te maken van content management systemen zoals, Wix, Weebly of Squarespace. Deze platforms bieden tools en functies om je website te updaten en onderhouden.

B: Uitbesteden aan een Freelancers / ZZP-er: Als je op zoek bent naar specifieke hulp, zoals grafisch ontwerp of technisch onderhoud, kun je een freelance professional inhuren om je te helpen.

Als je een grotere website hebt of meer geavanceerde hulp nodig hebt, kan het inhuren van een webdesignbureau een goede optie zijn. Deze bureaus hebben teams van professionals met verschillende vaardigheden en expertise om je website te onderhouden en te upgraden. Dit kan echter duurder zijn dan andere opties.

Het onderhouden van je website is essentieel om ervoor te zorgen dat het goed blijft presteren en relevant blijft voor je doelgroep. Het kan echter tijdrovend en uitdagend zijn als je niet over de juiste vaardigheden en middelen beschikt. Door gebruik te maken van de bovengenoemde opties, kun je hulp krijgen bij het onderhouden van je website en zorgen voor een optimaal functionerende website.

.

Het onderhoud van een website omvat verschillende aspecten, waaronder:

 1. Beveiliging: Het is belangrijk om regelmatig de beveiliging van jouw website te controleren en eventuele kwetsbaarheden op te lossen om jouw website te beschermen tegen hackers en malware. Dit omvat onder andere het installeren van updates en patches, het gebruik van sterke wachtwoorden, het implementeren van firewalls en het maken van back-ups.
  .
 2. Technisch onderhoud: Dit omvat het regelmatig controleren van de werking van jouw website, zoals het testen van formulieren, links, afbeeldingen en video’s, het oplossen van eventuele technische problemen, en het optimaliseren van de laadsnelheid en prestaties.
  .
 3. Contentbeheer: Dit omvat het regelmatig bijwerken van de inhoud van jouw website, zoals het toevoegen van nieuwe pagina’s, het updaten van bestaande inhoud en het verwijderen van verouderde inhoud. Het is ook belangrijk om regelmatig de spelling en grammatica te controleren en ervoor te zorgen dat alle links en afbeeldingen goed werken.
  .
 4. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Het is belangrijk om regelmatig de SEO-prestaties van jouw website te controleren en te optimaliseren om de vindbaarheid te verbeteren. Dit omvat onder andere het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van titels en beschrijvingen, en het verbeteren van de website snelheid en mobiele responsiviteit.
  .
 5. Analytics: Het bijhouden van de prestaties van jouw website met behulp van webanalyse-tools zoals Google Analytics is essentieel om inzicht te krijgen in het gedrag van jouw bezoekers en de effectiviteit van jouw marketinginspanningen. Op basis van deze gegevens kun je jouw website en marketingstrategieën optimaliseren.
  .
 6. Back-ups: Het regelmatig maken van back-ups van jouw website is essentieel om jouw website te beschermen tegen dataverlies als gevolg van technische problemen of beveiligingsproblemen. Dit omvat het regelmatig maken van volledige back-ups en incrementele back-ups van de inhoud van jouw website.

Hulp nodig voor jouw website?

Benieuwd wat ik voor jou kan doen als website hulp? Stuur mij jouw hulpvraag toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

  Jouw naam:

  Jouw e-mailadres:

  Jouw huidige webadres (als die er is):

  Wat wil je:

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor:

  Nieuwe website laten makenBestaande website optimaliserenBestaande website aanpassen/onderhoudenSEO / Zoekmachine OptimalisatieAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  × Kan ik je helpen?