Websites & Internet Marketing
 

Internetbureau Heerenveen

Internetbureau Heerenveen Internetbureau Heerenveen: Ik zie dat je op zoek bent naar een Internetbureau in de regio Heerenveen. Zoek je een bedrijf die jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website, SEO of Internet marketing? Dan kan ik je helpen!

Je hebt wellicht gezocht in Google op: Internetbureau Heerenveen Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot het succes met jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ :  )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optuigen van een nieuwe website en de Internet marketing daar om heen. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Een internetbureau (ook wel digitaal bureau genoemd) is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van digitale producten en diensten voor klanten. Het doel van een internetbureau is om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelstellingen te bereiken door middel van digitale middelen.

De werkzaamheden van een internetbureau zijn onder andere:

 1. Webdesign en -ontwikkeling: het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en andere digitale platformen.
 2. Online marketing: het ontwikkelen en uitvoeren van online marketingcampagnes, zoals zoekmachine-optimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA), sociale media marketing, content marketing en e-mailmarketing.
 3. Digitale strategie en consultancy: het adviseren van bedrijven over hun digitale strategie en het optimaliseren van hun online aanwezigheid.
 4. Website onderhouden en beheren van websites, inclusief het oplossen van technische problemen en het updaten van de content.

Een internet marketing bureau is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelstellingen te bereiken door middel van verschillende digitale marketingtechnieken. De belangrijkste focus van een internet marketing bureau ligt op het genereren van online verkeer, leads en conversies voor hun klanten.

De werkzaamheden van een internet marketing bureau zijn onder andere:

 1. Zoekmachine-optimalisatie (SEO): het optimaliseren van de website van een bedrijf om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. Dit omvat technische aspecten van de website, inhoudelijke optimalisatie en linkbuilding.
 2. Zoekmachine adverteren (SEA): het opzetten en beheren van advertentiecampagnes op zoekmachines zoals Google en Bing.
 3. Social media marketing: het opzetten en beheren van social media accounts, het ontwikkelen en uitvoeren van social media campagnes en het beheren van communities.
 4. Contentmarketing: het creëren van waardevolle content om de doelgroep van het bedrijf te bereiken en te informeren, met als doel het verhogen van de merkbekendheid en het genereren van leads en conversies.
 5. E-mailmarketing: het opzetten en beheren van e-mailmarketingcampagnes om leads en klanten te bereiken en te informeren.
 6. Webanalyse: het verzamelen en analyseren van gegevens om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op de website van het bedrijf en om de effectiviteit van digitale marketingcampagnes te meten.

Hoe werkt het verder?

Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Heerenveen is voor mij dichtbij. Ik woon in Ruigahuizen (nabij Balk), een persoonlijke afspraak is nooit een probleem. Uit deze informatie moet duidelijk worden wat de opdracht inhoudt. Wat je wilt, hoe groot (of klein) is het project, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste (online) benaderen.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Die 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

 

Ben je benieuwd wat de investering is?

Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of Internetbureau gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het project. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Internetbureau Heerenveen Internetbureau Heerenveen
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Website WWYS Website meubelmakerij Beertje
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

Internetbureau Heerenveen nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en Internetbureau Heerenveen

× Kan ik je helpen?