Websites & Internet Marketing
 

Webdesigns Bed en Breakfast pensions

Webdesigns Bed en BreakfastWebdesigns Bed en Breakfast: ben je als eigenaar van een Bed en Breakfast, pension of vakantiehuisje op zoek naar een webbouwer voor een nieuwe website of webdesign? Of wil jij jouw huidige website verbeteren? Dan kan ik je helpen!


Waarom is een eigen website belangrijk?
Voor de boekingen van jouw Bed en Breakfast pension ben je naast je ‘vaste gasten’ afhankelijk van nieuwe gasten. 95% van jouw nieuwe gasten oriënteert zich en reserveert vervolgens via het internet. Met andere woorden… het grootste deel van jouw gasten komt via deze digitale snelweg… Je kunt je natuurlijk aansluiten bij de grote boekingswebsites. Maar dat kost tegenwoordig best een groot deel van je omzet. Het goed inrichten van een eigen website is een slimmere manier om nieuwe gasten te laten boeken. Het is ‘het centrale punt’ waar zoekmachines, social media, review-website’s en andere online kanalen op uitkomen. Het is meestal de een-na-laatste halte voordat de reservering plaats vindt.


Vaak gaat het mis…

Maar vaak gaat het toch mis bij dit laatste station… Door een onprofessionele uitstraling, oude informatie, niet werkende onderdelen, gebruik van oude technieken of onvoldoende informatie begint de potentiële gast toch te twijfelen… wat in veel gevallen leidt tot verder zoeken naar een ander bedrijf… Of in veel gevallen is de website ‘onvindbaar’ in Google. Daardoor reduceert het  resultaat van de website enorm.

De bovenstaande problemen zijn eenvoudig te verhelpen. Ik kan met mijn kennis en ervaring daar een goed en kritisch oordeel over geven! En jou meehelpen om jouw website tot een waardevolle reservering machine te maken.

Webdesigns Bed en Breakfast pensions

Naast internet marketing en webdesign is toerisme een van mijn kennisgebieden.

Na mijn hotelschool diploma, heb ik een aantal jaren in het toerisme gewerkt. Daarna belandde ik in het internet marketing vak. De kennis en ervaring van beide vakgebieden kan ik daardoor uitstekend combineren!

Doordat ik de taal van jouw gasten en de toeristische sector ken, kan ik succesvol de vertaalslag naar de online media realiseren. Ik ontwikkel websites en verzorg de online marketing voor vakantiehuizen, B&B’s of pensions.

Ben je benieuwd of ik voor jou wat kan betekenen met betrekking tot het verbeteren van de bestaande site of het opzetten van een een nieuwe website? Stuur mij dan een e-mail. met jouw ideeën en wensen. Geef ook aan of je zelf wel (of niet) nieuwe foto’s en/of teksten kunt aanleveren. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.


Tjeerd Engel
info@tjeerdengel.nl

WordPress webdesigns voor B&B’ s vakantiehuisjes, pensions en Webdesigns Bed en Breakfast

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn voor
webdesigns Bed en Breakfast, pensions en vakantiehuizen

Webdesigns Bed en Breakfast Webdesigns Bed en Breakfast
www.lytsekaep.nl www.hetslauerhoff.nl
www.delaape.nl www.boskenwetter.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

  • 22 jaar kennis van online marketing
  • Persoonlijke aanpak en benadering
  • Supersnel geleverd
  • Lekker betaalbaar : )
  • 100% baas over je eigen website
  • Goede resultaten in Google (SEO)
  • Eventueel met een eenvoudige bezettingskalender
  • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc (responsive design)
  • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
  • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

Webdesigns Bed en Breakfast

 Tjeerd Engel Websites & Internet Marketing | Webdesigns Bed en Breakfast

× Kan ik je helpen?