Websites & Internet Marketing
 

Linkbuilding, Linkpagina’s en Linkpartners

Gratis website testLinkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere (externe) websites, die naar jouw eigen website verwijzen. Linkbuilding heeft als doel om meer bezoekers op jouw website te krijgen.

Wil je een linkje met mij uitwisselen? Stuur dan even een berichtje aan info@tjeerdengel.nl Dan bekijken we even de mogelijkheden.

Dit zijn mijn link-partners:

Author: Tjeerd Engel

Iets over mezelf Websites Surfen is mijn grote passie! Niet alleen op het web, maar ook op het water. Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun website en online communicatiemiddelen. Mijn 17 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe websites, het verbeteren van bestaande websites, zoekmachine optimalisatie (SEO), hulp bij social media en e-mailmarketing. Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij online media ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe of wat de investering zal zijn? Stuur mij dan een e-mail. Tjeerd Engel 06-119 52 361 info@tjeerdengel.nl https://www.tjeerdengel.nl
× Kan ik je helpen?