Websites & Internet Marketing
 

Doe de gratis website test!

Gratis website test

Testjes zijn altijd goed (en leuk) om te doen. Hoe goed (of minder goed) is jouw huidige website eigenlijk? Wil je het echt weten? Vul dan de onderstaande gegevens in en ik zoek het persoonlijk voor je uit. Je krijgt dan van mij dan een rapportje retour met wat goed (en minder goed) is, samen een vrijblijvend verbetervoorstel. Altijd goed. Toch?

Doe de webscan, gratis website test!

Vul de onderstaande gegevens in en jouw website wordt gratis door mij getest op:

 • Zijn er nog Zoekmachine Optimalisatie verbetering mogelijk in jouw site (SEO)?
 • De laadsnelheid van de desktop versie (volgens de laatste Google richtlijnen).
 • De laad snelheid van de mobile versie (volgens de laatste Google richtlijnen).
 • Is jouw website wel mobiel vriendelijk genoeg?
 • Hoe veilig is jouw website voor jouw bezoekers?
 • Voldoet jouw website aan de huidige grafische en technische richtlijnen?
 • Voldoet jouw website aan de AVG-norm (wet op de privacy)


  Wil jij ook een snelle, veilige website die ook goed scoort in Google? Dan kan ik je helpen! Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Stuur mij dan een e-mail met jouw wensen.

  gratis website test

  Gratis website test

  Author: Tjeerd Engel

  Iets over mezelf Websites Surfen is mijn grote passie! Niet alleen op het web, maar ook op het water. Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun website en online communicatiemiddelen. Mijn 17 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe websites, het verbeteren van bestaande websites, zoekmachine optimalisatie (SEO), hulp bij social media en e-mailmarketing. Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij online media ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe of wat de investering zal zijn? Stuur mij dan een e-mail. Tjeerd Engel 06-119 52 361 info@tjeerdengel.nl https://www.tjeerdengel.nl
  × Kan ik je helpen?